রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
ভারতকী রাস্ত্রপতিনা ইস্তরগী য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি
08 APR 2023 2:54PM by PIB Imphal
ইস্তর লাকপদা ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রীমতি দ্রৌপতি মুর্মুনা মীয়ামদা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
পাউজেল অমদা, রাস্ত্রপতিনা হায়খি, শেংলবা ইস্তর থৌরম লাকপদা, ভারত অমসুং মপান লৈবাকশিংদা লৈরিবা নাগরিক পুম্নমক, মরুওইনা খৃষ্টিয়ান ফুরুপ্তা ঐনা ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি।
যীশু খৃষ্টনা অমুক হিঙ্গৎলকপগী হরাও-তয়াম্বা ফোঙদোকপা কুহ্মৈ অসি নুংশিবা অমসুং মীনুংশি লৈবগী খুদম অমনি। অচুম্বগীদমক মহাক্কী পুন্সি কৎথোক্তুনা যীশু খৃষ্টনা ঐখোয়দা নুংশিবা অমসুং ঙাকপীবগী পাউজেল পীরি। মহাক্কী পুন্সি অসি মীনুংশি খঙবা অমসুং কৎথোকপগী চপ চারবা খুদম অমনি।
প্রভু যীশুগী অফবা পাউতাকশিং ইন্দুনা ঐখোয়গী খুন্নাইদা ঐখোয়না নুংশিবা অমসুং নুংশি চান্না হিংমিন্নবগী ৱাখল্লোন শন্দোক্লসি অমসুং লৈবাক্কী চাউখৎ-থৌরাংদা মতেং পাংনবা ৱাশক অমা লৌরসি।

President's Secretariat
PRESIDENT OF INDIA’S GREETINGS ON THE EVE OF EASTER
08 APR 2023 2:54PM by PIB Delhi
The President of India, Smt. Droupadi Murmu has sent her greetings to all fellow citizens on the eve of Easter.
In a message, the President has said, “On the auspicious occasion of Easter, I convey my greetings to all citizens living in India and abroad, especially the Christian community.
Celebrated as Jesus Christ’s resurrection, this festival of happiness is a symbol of love and compassion. Jesus Christ gave us the message of love and forgiveness by sacrificing his life for truth and justice. His life is an ideal example of compassion and sacrifice.
Let us spread love and harmony in our society by adopting the values ​​of Lord Jesus Christ and take a pledge for contributing the development of nation”.
Please click here to see the President's message -