প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰতৰ স্বাধীনতাৰ ৭৫সংখ্যক বৰ্ষপূৰ্তিত ৭৫০ বিলিয়ন মাৰ্কিন ডলাৰতকৈ অধিক মূল্যৰ ৰপ্তানিৰ সফলতা অৰ্জনৰ বাবে ভাৰতৰ জনতাক প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
29 MAR 2023 4:07PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভাৰতৰ স্বাধীনতাৰ ৭৫সংখ্যক বৰ্ষপূৰ্তিত ৭৫০ বিলিয়ন মাৰ্কিন ডলাৰতকৈ অধিক মূল্যৰ ৰপ্তানিৰ সফলতা অৰ্জনৰ বাবে ভাৰতৰ জনতাক প্ৰশংসা কৰিছে৷
কেন্দ্ৰীয় বাণিজ্য আৰু উদ্যোগ মন্ত্ৰী শ্ৰী পীয়ুষ গোৱেলে ভাৰতৰ স্বাধীনতাৰ ৭৫সংখ্যক বৰ্ষপূৰ্তিত ৭৫০ বিলিয়ন মাৰ্কিন ডলাৰতকৈ অধিক মূল্যৰ ৰপ্তানিৰ সফলতা অৰ্জনৰ সন্দৰ্ভত অৱগত কৰি লিখা এক টুইটৰ প্ৰত্যুত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটযোগে কয়;
“এই সফলতাৰ ভাৰতৰ জনতাক প্ৰশংসা কৰিছো৷
এই মনোভাৱে অনাগত দিনত ভাৰতক আত্মনিৰ্ভৰ কৰি তুলিব৷”

Prime Minister's Office
PM lauds people of India for achieving over $750 Billion exports in 75th year of India’s independence
29 MAR 2023 4:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the people of India for achieving over $750 Billion exports in 75th year of India’s independence.
Sharing a tweet by Union Minister for Commerce and Industry, Shri Piyush Goyal informing about the feat of achieving over $750 Billion exports in 75th year of India’s independence, the Prime Minister tweeted:
“Compliments to the people of India for this feat.
This is the spirit which will make India Aatmanirbhar in the times to come.”