রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
রাম নবমী লাকপদা ভারতকী রাস্ত্রপতিনা য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি
29 MAR 2023 6:21PM by PIB Imphal
রাম নবমী লাকপদা ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রীমতি দ্রৌপতি মুর্মুনা লৈবাক অসিগী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি।
পাউজেল অমদা, রাস্ত্রপতিনা হায়খি “শেংলবা রাম নবমী থৌরমদা, ঐগী ইরৈচাশিংদা, ঐনা ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি।
মর্য়াদা পুরোসোত্তম ভাগবন রামগী মপোক কুমওন পাংথোক্তুনা, হরাওবা অমসুং নুংঙাই-য়াইফবগী কুহ্মৈ অসিনা ঐখোয়দা ইশাগী ওইজবা থাদোকপা অমসুং নুংশিবা, খাংবা কনবা, মীওইবা খুন্নাইগী খনবা অমসুং কৎথোকপগী লম্বীদা চৎনবা ইথিল পীনবা ঐখোয়দা পাউজেল পীরি। ভাগবন রামগী পুন্সি অসি কৎথোকপগী খুদম্নি অমসুং চিংলেম্বা অমসুং থকশি-খাসি লৈবা পুন্সি অমদা হিংনবা ঐখোয়দা তাকপী-তম্বীরি।
ঐখোয়গী পুন্সিগী হিরম খুদিংমক্তা মর্য়াদা পুরোসোত্তম ভাগবন রামগী ফিদমশিং ঐখোয় ঙাক্লসি অমসুং ভারত নুংঙাই-য়াইফবা লৈবাক অমা ওইনা শেমগৎনবা ঐখোয় ইশামক কৎথোক্লসি”।

President's Secretariat
PRESIDENT OF INDIA’S GREETINGS ON THE EVE OF RAM NAVAMI
29 MAR 2023 6:21PM by PIB Delhi
The President of India, Smt Droupadi Murmu has sent her greetings to all fellow citizens on the eve of Ram Navami.
In a message, the President has said “On the auspicious occasion of Ram Navami, I extend my greetings to all my fellow citizens.
Celebrated as the birth anniversary of Maryada Purushottam Lord Ram, this festival of joy and prosperity gives us the message of selfless service and inspires us to follow the path of love, compassion, humanity and sacrifice. The life of Lord Ram exemplifies grace and sacrifice and teaches us to lead a dignified and disciplined life.
Let us internalise the ideals of Maryada Purushottam Lord Ram in every sphere of our life, and dedicate ourselves to make India a glorious nation”.
Please click here to see the President's message