প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বেঙ্গালুরু মৈসুরু এক্সপ্রেসৱেনা কর্নাতকাগী শাহৌ লৌবগী লম্বীদা তেংবাংগনিঃ প্রধান মন্ত্রী
10 MAR 2023 8:21AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বেঙ্গালুরু মৈসুরু এক্সপ্রেসৱেনা কর্নাতকাগী শাহৌ লৌবগী লম্বীদা তেংবাংগনি হায়না ফোংদোকখ্রে।
বেঙ্গালুরু মৈসুরু এক্সপ্রেসৱে শেম্বগী প্রোজেক্ত অসিনা শ্রীরঙ্গাপত্না, কুর্গ, উতী অমসুং কেরলাগুম্বা মফমশিংদা চত্থোক-চৎশিন তৌবগী পাম্বৈ হেন্না ফগৎহনবগা লোয়ননা তুরিজমগী মতাংদা লৈরিবা মখোয়গী মতিকশিংবু হেনগৎহনবগী পান্দম থম্লি হায়না রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱেগী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী নিতিন গদকরীনা তৌখিবা থ্রেদ অমগী পাউখুম ওইনা শ্রী মোদীনা ত্বীত তৌখিবনি।
কেন্দ্রগী মন্ত্রীনা হায়রিবা প্রোজেক্ত অসিনা এন.ঐচ.-২৭৫গী শরুক খরসু কোল্লি, রেল ওভর্ব্রিজ মরি, মশক নাইবা থোং মাপল, অপীকপা থোং ৪০ অমসুং অন্দর্পাস অমদি ওভর্পাস ৮৯ শাবগী থৌওং য়াওরি হায়না মখা তানা পনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“কর্নাতকাগী গ্রোথ ত্রাজেক্তরীদা তেংবাংগদবা মরু ওইরবা কন্নেক্তিবিতী প্রোজেক্ত অমনি”।

Prime Minister's Office
Bengaluru Mysuru Expressway will contribute to Karnataka’s growth trajectory: PM
10 MAR 2023 8:21AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that Bengaluru Mysuru Expressway will contribute to Karnataka’s growth trajectory.
Shri Modi was responding to a tweet thread by Union Minister of Road Transport and Highways, Shri Nitin Gadkari wherein the Minister informed that the construction of Bengaluru Mysuru Expressway project aims to improve accessibility to regions such as Shrirangpatna, Coorg, Ooty, and Kerala, thereby bolstering their tourism potential.
The Union Minister also informed that aforesaid project encompasses a portion of NH-275, also entails the development of four rail overbridges, nine significant bridges, 40 minor bridges, and 89 underpasses and overpasses.
The Prime Minister tweeted;
"An important connectivity project which will contribute to Karnataka’s growth trajectory."