রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
ভারতকী রাস্ত্রপতি ফেব্রুৱারি ২০দগী ফেব্রুৱারি ২১ ফাওবা অরুনাচল প্রদেসতা চৎকনি
19 FEB 2023 7:35PM by PIB Imphal
ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রীমতি দ্রৌপতি মুর্মু ফেব্রুৱারি ২০দগী ২১,২০২৩ ফাওবা অরুনাচল প্রদেসতা চৎকনি।
ফেব্রুৱারি ২০,২০২৩দা রাস্ত্রপতিনা অরুনাচল প্রদেসকী ৩৭শুবা স্তেৎহুদ নুমিৎকী থৌরমশিং শরুক য়াগনি অমসুং ইতানগরদা মহাকপু ইকায়খুম্নবা উৎপা ওইনা রাজ্য সরকারনা শীনবা থৌরম অমা শরুক য়াগনি।
ফেব্রুৱারি ২১, ২০২৩দা রাস্ত্রপতিনা ইতানগরদা অরুনাচল প্রদেস লেজিসলেতিপ এশেমব্লিগী অখন্নবা মীফমদা ৱা ঙাংগনি।

President's Secretariat
President of India to visit Arunachal Pradesh from February 20 to 21
19 FEB 2023 7:35PM by PIB Delhi
The President of India, Smt Droupadi Murmu will visit Arunachal Pradesh from February 20 to 21, 2023.
On February 20, 2023, the President will grace the 37th Statehood Day celebrations of Arunachal Pradesh and attend a civic reception to be hosted in her honour by the State Government at Itanagar.
On February 21, 2023, the President will address the special session of Arunachal Pradesh Legislative Assembly at Itaganar.