Ministry of Civil Aviation
Pawan Hans Ltd inaugurates multiple helicopter routes in Assam under RCS UDAN
09 FEB 2023 3:23PM by PIB Delhi
Pawan Hans Ltd. commenced its helicopter services on six routes in the state of Assam on 8th February, 2023. These new helicopter services launched under the RCS UDAN scheme will provide connectivity on the “Dibrugarh-Jorhat-Tezpur-Guwahati-Tezpur-Jorhat-Dibrugarh” network.
The routes will be operated under the following schedule:
Sector
Freq.
Departure
Arrival
Dibrugarh
Jorhat
M,W,F
0850 Hrs
0935 Hrs
Jorhat
Tezpur
M,W,F
0950 Hrs
1040 Hrs
Tezpur
Guwahati
M,W,F
1055 Hrs
1145 Hrs
Guwahati
Tezpur
M,W,F
1215 Hrs
1305 Hrs
Tezpur
Jorhat
M,W,F
1320 Hrs
1410 Hrs
Jorhat
Dibrugarh
M,W,F
1425 Hrs
1510 Hrs
The RCS UDAN of the Ministry of Civil Aviation is giving special impetus to providing air connectivity to the remote places of the northeastern states which have inadequate rail and road connectivity.
RCS UDAN Helicopter services in the state of Assam will boost Air-connectivity within the State by offering the fastest mode of travel to connect Tezpur, Jorhat, and Dibrugarh from the State capital. The Helicopter services will also play a key role in promoting Tourism activities in the State.
For RCS UDAN Services, Pawan Hans has deployed one Twin Engine Dauphin Helicopter having a seating capacity of up to 11 passengers. RCS UDAN services are being operated under the flagship scheme of the Ministry of Civil Aviation, Govt. of India to promote Regional Air-connectivity by offering affordable Airfares.
The inauguration of RCS UDAN Helicopter Operations at Guwahati Airport was done in the presence of Shri Maninder Singh, Addl. Chief Secretary, Govt. of Assam, Shri Kumar Padmapani Bora, Secretary Tourism, Govt. of Assam, Shri SanmukhJugani, Regional Executive Director, AAI, and Shri Sanjay Kumar, General Manager, Pawan Hans.
For booking online tickets of Helicopter, Passengers can book through the Pawan Hans Online portal www.booking.pawanhans.co.in or may visit Pawan Hans Ticketing Offices at respective Airports/ Heliports.

সিবিল এবিয়েসন মন্ত্রালয়
পবন হন্সনা আর.সি.এস. উরানগী মখাদা অসামদা য়াম্লবা হেলিকোপ্তর রুতশিং হৌদোকখ্রে
09 FEB 2023 3:23PM by PIB Imphal
পবন হন্স লিমিতেদনা ফেব্রুৱারী ৮, ২০২৩দা অসাম স্তেত্তা হেলিকোপ্তর রুৎ তরুক হৌতোকখ্রে‍। আর.সি.এস. উরান স্কীমগী মখাদা হৌদোক্লিবা হায়রিবা অনৌবা হেলিকোপ্তর সর্ভিসশিং অসিনা “দিব্রুগর-জোর্হাৎ-তেজপুর-গুৱাহাতী-তেজপুর-জোর্হাৎ-দিবুগর” নেৎৱর্কদা কন্নেক্তিবিতী ফংহনগনি‍।
লম্বীশিং অসি মখাদা পীরিবা সিদ্যুল অসিদা মথৌ তৌগনি:
সেক্তর
ফ্রিক্বেন্সী
দিপার্চর
এরাইভেল
দিব্রুগর
জোর্হাৎ
এম, দব্লিউ, এফ
পুং ০৮৫০
পুং ০৯৩৫
জোর্হাৎ
তেজপুর
এম, দব্লিউ, এফ
পুং ০৯৫০
পুং ১০৪০
তেজপুর
গুৱাহাতী
এম, দব্লিউ, এফ
পুং ১০৫৫
পুং ১১৪৫
গুৱাহাতী
তেজপুর
এম, দব্লিউ, এফ
পুং ১২১৫
পুং ১৩০৫
তেজপুর
জোর্হাৎ
এম, দব্লিউ, এফ
পুং ১৩২০
পুং ১৪১০
জোর্হাৎ
দিব্রুগর
এম, দব্লিউ, এফ
পুং ১৪২৫
পুং ১৫১০
সিভিল এভিএসন মন্ত্রালয়গী আর.সি.এস. উরান্না রেল অমদি লম্বীগী কন্নেক্তিবিতী মতিক চানা লৈতবা অৱাং নোংপোক স্তেতশিংগী মনুং হঞ্জিনবা মফমশিংদা নোংথক্কী কন্নেক্তিবিতী পীবদা অখন্নবা মীৎয়েঙ থম্লি‍।
অসাম স্তেত্তা পায়খৎলিবা আর.সি.এস. উরান হেলিকোপ্তর সর্ভিসশিং অসিনা স্তেত অসিগী কোনুংদগী তেজপুর, জোর্হাৎ, অমদি দিব্রুগর ফাওবগী মরক্তা চত্থোক চৎশিনগী খ্বায়দগী য়াঙবা থৌওং ফংহন্দুনা স্তেত মনুংসিদা নোংথক্কী কন্নেক্তিবিতী হেনগৎহনগনি‍। হেলিকোপ্তর সর্ভিসশিং অসিনা স্তেত অসিদা তুরিজম থৌওংশিং য়োকখৎপদা মরুওইবা থৌদাং অমা লৌরগনি‍।
আর.সি.এস. উরান সর্ভিসকীদমক, পবন হন্সনা পেসেঞ্জর ১১ চনবা ত্বিন ইঞ্জিন দোফিন হেলিকোপ্তর অমা শীজিন্নরি‍। আর.সি.এস. উরান সর্ভিসশিং শেল য়াম্না চঙদবা মওংদা রিজনেল এয়র-কন্নেক্তিবিতী য়োকখৎনবগীদমক ভারত লৈঙাক্কী সিভিল এভিএসন মন্ত্রালয়গী ফ্লেগসিপ স্কীমগী মখাদা চলাইবনি‍।
অসাম লৈঙাক্কী এদিস্নেল চীফ সেক্রেতরী শ্রী মনিন্দর সিংহ, অসাম লৈঙাক্কী সেক্রেতরী তুরিজম শ্রী পুমার পদ্বপানি বোরা, এ.এ.আই.গী রিজনেল একজেক্যুতিব দাইরেক্তর শ্রী সন্মুখজুগানি, অমদি পবন হন্সকী জেনেরেল মেনেজর শ্রী সঞ্জয় কুমারনা শরুক য়াবা গুৱাহাতী এয়রপোর্ততা পাঙথোকপা থৌরম অমদা আর.সি.এস. উরান হেলিকোপ্তর ওপরেসন হৌদোকখি‍।
হেলিকোপ্তরগী ওনলাইন তিকেৎ বুক তৌনবগীদমক, পেসেঞ্জরশিংনা পবন হন্স ওনলাইন পোর্তেল www.booking.pawanhans.co.in গী খুত্থাঙদা ককপা য়াগনি নৎত্রগা মরী লৈনবা এয়রপোর্ত/হেলিপোর্তশিংদা হাংলিবা পবন হন্স তিকেতিং ওফিসশিংদা চৎলগা ককপা য়াগনি‍।