Ministry of Ports, Shipping and Waterways
Shri Sarbananda Sonowal spends the New Years Day with the children at Prerna Child Home in Dibrugarh
01 JAN 2023 7:50PM by PIB Delhi
The Union Minister of Ports, Shipping & Waterways and Ayush, Shri Sarbananda Sonowal spent the new year's day with the children of Prerna Children Home at Dibrugarh today. On the occasion, Shri Sonowal distributed books to the children and wished them the best in the ensuing year. The children also enthralled the audience, including Sonowal, with their varied performance on the stage.
Speaking on the occasion,Shri Sonowal said, "The brightness and hopefulness in the eyes of the children is the true reflection of the novelty. They are the future of our country. Let their dreams take wings to reach the destination of reality. The simplicity & sincerity of the children has touched my heart. I wish them all the very best to explore newer possibilities."
The Union Minister was accompanied by the MLA of Dibrugarh, Prasanta Phukan, and other officials of Dibrugarh Development Authority.

শিপ্পিং মন্ত্রালয়
শ্রী সর্বনন্দা সোনোৱালনা দিব্রুগরগী প্রেরনা চাইল্দ হোমদা অঙাংশিংগা লোয়ননা ন্যু ইয়ার্স দে পাংথোকখ্রে
01 JAN 2023 7:50PM by PIB Imphal
পোর্তস, শিপ্পিং অমদি ৱাতরৱেজ অমসুং আয়ুশকী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী সর্বনন্দা সোনোৱালনা ঙসি দিব্রুগরগী প্রেরনা চাইল্দ হোমদা অঙাংশিংগা লোয়ননা ন্যু ইয়ার্স দে পাংথোকখ্রে। থৌরম অদুদা শ্রী সোনোৱালনা অঙাংশিংদা লাইরিকশিং য়েন্থোকখি অমদি লাক্লিবা চহিগী য়াইফ মঙ্গল পীখি। অঙাংশিংনা স্তেজদা মখোয়গী তোঙান তোঙানবা পর্ফোমেন্সকা লোয়ননা সোনোৱাল য়াওনা তিল্লিবা মীয়ামবুসু শুমহৎখি।
থৌরম অদুদা ৱা ঙাংলদুনা শ্রী সোনোৱালনা হায়খি, “অঙাংশিংগী মমিৎতা তারিবা ব্রাইতনেস অমসুং হোপফুলনেস অসি নোভেলতীগী অশেংবা রিফ্লেক্সন্নি। মখোয় ঐখোয়গী লৈবাক অসিগী ফ্যুচরনি। মখোয়গী মংলান অদু মংফাওনহল্লসি। অঙাংশিং অসিগী সিমপ্লিসিতী অমসুং সিসিরিতীনা ঐহাক্কী থম্মোয়বু শুমহৎলে। ঐহাক্না মখোয়বু অনৌবা পোসিবিলিতীশিং এক্সপ্লোর তৌনবা য়াইফ মঙ্গল পীজরি।”
থৌরম অসিদা কেন্দ্রগী মন্ত্রীগা লোয়ননা দিব্রুগরগী এম.এল.এ., প্রসান্তা ফুকন অমসুং দিব্রুগর দিবলপমেন্ত ওথোরিতীগী অতোপ্পা ওফিসিএলশিংসু শরুক য়াখি।