Prime Minister's Office
PM condoles the loss of lives due to a road accident in Navsari, Gujarat
Announces ex-gratia from PMNRF for the victims
31 DEC 2022 10:37AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a road accident in Navsari, Gujarat. Shri Modi has announced an ex-gratia from the Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) for the victims of a road accident in Navsari, Gujarat.
The Prime Minister's Office tweeted;
"Pained by the loss of lives due to a road accident in Navsari. My thoughts are with the bereaved families. I hope the injured recover soon. An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. Those injured would be given Rs. 50,000: PM Modi"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গুজরাতকী নাবসারিদা লম্বীগী খুদোংথিবা অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
লৈখিদ্রবশিংগীদমক পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
31 DEC 2022 10:37AM by PIB Imphal
গুজরাতকী নাবসারিদা লম্বীগী খুদোংথিবা অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। গুজরাতকী নাবসারিদা লম্বীগী খুদোংথিবা অমদা লৈখিদ্রবশিংগীদমক প্রাইম মিনিস্তরস নেসনেল রিলিফ ফন্দ(পি.এম.এন.আর.এফ)তগী এক্স-গ্রেসিয়া অমা শ্রী মোদীনা লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি;
“নাবসারিদা লম্বীগী খুদোংথিবা অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। খুদোংথিবা তারবা ইমুংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবদা ফগৎলক্কনি হায়না ঐনা থাজবা থম্লি। লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: প্রধান মন্ত্রী মোদী”।