লো অমসুং জস্তিস মন্ত্রালয়
প্রধান মন্ত্রীগী থবক পীবদা খ্বাইদগী মরুওইবা মীৎয়েঙ থম্নবা লৌখিবা ফিরেপ্পু মপুং ফাহন্নবগী থৌরাংগী শরুক অমা ওইনা লৈবাক শিনবা থুংনা মফম ৪৫দা রোজগার মেলা পাঙথোকখ্রে
লো অমসুং জস্তিসকী রাজ্য মন্ত্রী প্রোফেসর এস.পি. সিংহ বঘেলনা বসন্ত কুঞ্জদা পাঙথোকখিবা রোজগার মেলাদা কেন্দিদেৎশিংদা এপোইন্তমেন্ত লেত্তর খুৎশিন্নখ্রে
22 NOV 2022 1:39PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীগী থবক পীবদা খ্বাইদগী মরুওইবা মীৎয়েঙ থম্নবা লৌখিবা ফিরেপ্পু মপুং ফাহন্নবগী থৌরাংগী শরুক অমা ওইনা ঙসি লৈবাক শিনবা থুংনা মফম ৪৫দা রোজগার মেলা পাঙথোকখ্রে‍। থৌরম অসিদা প্রধান মন্ত্রীনা ভিদিও কন্ফরেন্সিংগী খুত্থাঙদা নৌনা থবক খল্লবা মীওই ৭১,০০০দা ওফর ওফ এপোইন্তমেন্ত (ও.ও.এ.) য়েন্থোকখি‍।
নই দিল্লীগী বসন্ত কুঞ্জদা লৈবা সৌর্য় ওফিসর্স ইন্সতিত্যুৎ, সি.আর.পি.এফ.তা পাঙথোকখিবা রোজগার মেলাদা লো অমসুং জস্তিসকী রাজ্য মন্ত্রী প্রোফেসর এস.পি. সিংহ বঘেলনা ৱা ঙাঙখি অমদি নহাশিংগী য়াইফনবগীদমক প্রধান মন্ত্রীগী লমজিং মখাদা লৈঙাক অসিনা পায়খৎলিবা থৌরাংশিংগী মরমদা মচা খায়বা ৱাফম থমখি‍।
ইন্সতিত্যুৎ অদুদা ক্বালিফাই ওইরবা কেন্দিদেৎ ২২৪ শরুক য়াখি‍। কেন্দিদেৎশিং অদুদা প্রোফেসর এস.পি. সিংহ বঘেলদা এপোইন্তমেন্ত লেত্তর খুৎশিন্নখি‍।
লো অমসুং জস্তিসকী রাজ্য মন্ত্রী প্রোফেসর এস.পি. সিংহ বঘেলনা কেন্দিদেৎশৎংবু থাগৎখি অমদি লৈবাকসিনা হিমায় চুম্না চৎলিবা মতমসিদা লৈবাক্কী থৌগল তৌনবগী ফজরবা খুদোংচাবা অমা মখোয়না ফংলবনি হায়রদুনা হেন্না ৱাংবা ফমগীদমক শেম শানবা পাউতাকসু পীখি‍। থবক পীরিবশিং অদুদি অয়াম্বনা দিফেন্স, ফাইনান্স, এজুকেসন, হেল্থ, রেলৱেজ, হোম, পৱার, ৱাতর রিসোর্সেসনচিংবা সেক্তরশিংনি‍।
প্রধান মন্ত্রীগী ৱারোল মতুংদা, লো অমসুং জস্তিসকী রাজ্য মন্ত্রী প্রোফেসর এস.পি. সিংহ বঘেলনানা কেন্দিদেৎ খরদা ও.ও.এ.লগী ফীজিকেল কোপীশিং য়েন্থোকখি‍। মহাক্না কেন্দিদেৎশিংগসু ৱারী ৱাতায় শানখি‍।
নৌনা থবক খল্লবশিংনা লৈঙাক্কী মখাদা থবক তৌদুনা লৈবাক্কী থৌগল তৌগনি‍। লৈবাক শেমগৎপদা মখোয়না মশক থোকপা শক্লোন লৌগনি অমদি India@47 গী শাক্ষি ওইগনি‍। থৌরম অসি প্রধান মন্ত্রীনা লাক্কদৌরিবা চহি অমগী মনুংদা থবক লাখ ১০ পীননবগী পান্দম থম্লিবা অসিগী মনুং চন্না পায়খৎপা পরিংগী অনিসুবা থৌরম্নি (অহানবা থৌরমদি ওক্তোবর ২২, ২০২২দা মফম ৫০দা পাঙথোকখিবনি‍)‍।

Ministry of Law and Justice
As part of the Prime Minister’s commitment to accord highest priority towards employment generation, Rozgar Melas organized at 45 locations across the country
22 NOV 2022 1:39PM by PIB Delhi
• Prime Minister distributed Offer of Appointment (OOA) to 71,000 newly inducted recruits through Video Conferencing.
• Minister of State for Law and Justice Prof. S P Singh Baghel attends Rozgar Mela at Vasant Kunj, Delhi
As part of the Prime Minister’s commitment to accord highest priority towards employment generation, Rozgar Melas were organized at 45 locations across the country today. On this occasion, the Prime Minister distributed Offer of Appointment (OOA) to 71,000 newly inducted recruits through Video Conferencing.
Minister of State for Law and Justice Prof. S P Singh Baghel, who attended the Rozgar Mela organized in the Shaurya Officers’ Institute, CRPF, Vasant Kunj, New Delhi, addressed the gathering and explained the initiatives of the Government under the leadership of the Prime Minister for the welfare of the youth.
A total of 224 qualified candidates were present at the Institute. Appointment letters were provided to the candidates by Prof. S P Singh Baghel.
Minister of State for Law and Justice Prof. S P Singh Baghel congratulated the candidates and advised them that this was a great opportunity for them to serve the nation during the glorious period and to keep up their preparations for higher positions also. The employers were mainly from sectors like Defence, Finance, Education, Health, Railways, Home, Power, Water Resources, etc.
After the Prime Minister’s address, Minister of State for Law and Justice Prof. S P Singh Baghel distributed physical copies of OOAs to some of the candidates. He also interacted with the candidates.
The new appointees will join the government and serve the nation. They will play a significant role in nation building and witness India@47. This event is the second in the series (the first one was held on 22nd October 2022 at 50 locations) to provide 10 lakh appointments during the next one year as envisioned by the Prime Minister.