Ministry of Road Transport & Highways
Shri Nitin Gadkari announces new projects worth Rs 1.6 lakh crore for the North East
11 NOV 2022 5:14PM by PIB Delhi
Union Minister for Road Transport and Highways Shri Nitin Gadkari today announced sanctioning of upcoming New projects worth Rs.1.6 Lakh Crores in North East . At the concluding press conference of the review of NH projects in North East Region in Guwahati, Assam he said these projects include Roads, Ropeways, RoBs, Major Bridges across River Brahmaputra and other water bodies. Shri Gadkari said Multi Modal logistics parks have been also proposed at Udaipur in Tripura & Silchar in Assam.
Shri Gadkari said under the visionary leadership of Prime Minister Shri Narendra Modi we're working towards bridging the connectivity gap in North East India and giving momentum to transport infrastructure in the region.
The Minister said around 50 Way Side Amenities and 50 View Points are also being developed. Once completed, it would give significant boost to the Tourism sector and economy in North Eastern region , he added.

রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱে মন্ত্রালয়
শ্রী নিতিন গাদকরিনা অৱাং-নোংপোক্কী লুপা কোতি লাখ ১.৬কী অনৌবা প্রোজেকশিং লাউথোকখ্রে
11 NOV 2022 5:14PM by PIB Imphal
ঙসি রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হায়ৱেজগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী নিতিন গাদকরিনা অৱাং-নোংপোক্কী লুপা কোতি লাখ ১.৬কী অনৌবা প্রোজেকশিং লাউথোকখ্রে। অসামগী গুৱাহাতিদা পাংথোকখিবা অৱাং-নোংপোক লমদমগী নেসনেল হায়ৱেজ প্রোজেকশিং য়েংশিনবগী মতাংদা পাংথোকপা প্রেস কনফরেন্স অমদা মহাক্না হায়খি হন্না য়েংশিনখিবা লমদম অসিদা পায়খৎলিবা প্রোজেকশিংগী মনুংদা লম্বীশিং, রোপৱেশিং, আর.ও.বিশিং, ব্রহ্মাপুত্রা তুরেলগী মথক্তা শাবা অচৌবা থোংশিং অমসুং অতোপ্পা ৱাতর বোদিশিং য়াওরি। ত্রিপুরাগী উদয়পুর অমসুং অসামগী সিলচরদা মল্তি মোদাল লোজিসতিক্স পার্কশিং শেমগৎনবা থৌরাং লৈরে।
শ্রী গাদকরিনা হায়খি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী লমজিং মখাদা ভারতকী অৱাং-নোংপোক্তা চৎথোক-চৎশিনগী হিরমদা অৱাৎপা লৈরিবশিং মেনখৎনবা অমসুং লমদম অসিদা ত্রান্সপোর্তকী ইনফ্রাস্ত্রকচর ফগৎহন্নবা ঐখোয়না থবক পায়খৎলি।
য়ুনিয়ন মিনিস্তরনা হায়খি ৱে সাইদ এমেনিতিস ৫০ অমসুং ভিয়ু পোইন্ত ৫০ শেমগৎলি। প্রোজেকশিং অসি লোইরকপা মতমদা, মসিনা অৱাং-নোংপোক লমদমগী তুরিজম অমসুং শেন-থুম চাউখৎহনবা ঙমগনি।