প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পি.এম. কেয়র্স ফন্দগী বোর্দ ওব ত্রস্তীশিংগী মীফমদা ময়াই তাংবল লৌখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী মীয়াম্বু পি.এম. কেয়র্সতা থৱাই হকচাং য়াওনা তেংবাংবীবগীদমক থাগৎলক্লি
পি.এম. কেয়র্সনা রিলিফকী খুদক্কী ওইবা অৱাবদা মপুং ওইনা চেনশিন্দুনা মতেং তৌনবা হোৎনরদুনা মতেং পাংবদা নত্তনা, খোংথাং কয়া অমসুং কেপাসিতী বিল্দিংগী থবকশিং লৌখৎলি
ইকাইখুম্নজরবা জস্তিস কে.তি. থোমাস, হান্নগী জজ, সুপ্রিম কোর্ত, শ্রী কারিয়া মুন্দা, হান্নগী দিপ্যুতী স্পীকর অমসুং শ্রী রতন তাতানা পি.এম. কেয়র্স ফন্দগী ত্রস্তী ওইনা শরুক য়াখ্রে
21 SEP 2022 11:44AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ২০.০৯.২০২২দা পি.এম. কেয়র্স ফন্দগী বোর্দ ওব ত্রস্তীজগী মীফমদা ময়াই তাংবল লৌখ্রে।
অঙাং ৪৩৪৫পু শৌঙাক পীরিবা পি.এম. কেয়র্স ফোর চিল্দ্রেন স্কিম য়াওনা পি.এম. কেয়র্স ফন্দগী মতেংনা পায়খৎখ্রবা থৌরাংশিংগী মতাংদা প্রজেন্তেসন অমসু শেমখি। লৈবাক অসিনা অরুবা তানফম অমদা লৈরিঙৈ মনুংদা ফন্দ অসিনা লৌরিবা মরুওইবা থৌদাংশিংবু ত্রস্তীশিংনা শিংথাখি। প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী মীয়াম্বু পি.এম. কেয়র্সতা থৱাই হকচাং য়াওনা তেংবাংবীবগীদমক থাগৎখি।
পি.এম. কেয়র্সনা রিলিফকী খুদক্কী ওইবা অৱাবদা মপুং ওইনা চেনশিন্দুনা মতেং তৌনবা হোৎনরদুনা মতেং পাংবদা নত্তনা, খোংথাং কয়া অমসুং কেপাসিতী বিল্দিংগী থবকশিং লৌখৎলি হায়না পুথোক্তুনা খন্নখি। প্রধান মন্ত্রীনা ত্রস্তীশিংবু পি.এম. কেয়র্স ফন্দগী মরুওইবা শরুক অমা ওইবীবগীদমক তরাম্না ওকখি।
মীফম অসিদা পি.এম. কেয়র্স ফন্দগী ত্রস্তীশিং হায়বদি কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমসুং কেন্দ্রগী শেলথুম মন্ত্রীসু শরুক য়াখি, পি.এম. কেয়র্স ফন্দগী নোমিনেৎ তৌরবা অনৌবা ত্রস্তীশিং:
• জস্তিস কে.তি. থোমাস, হান্নগী জজ, সুপ্রিম কোর্ত,
• শ্রী কারিয়া মুন্দা, হান্নগী দিপ্যুতী স্পীকর,
• শ্রী রতন তাতা, চীয়র্মেন এমেরিতস, তাতা সন্স,
ত্রস্ত অসিনা মখা তানা মখাগী শক্নাইরবা মীওইশিং অসিবু পি.এম. কেয়র্স ফন্দগী এদভাইজরী বোর্দতা নোমিনেৎ তৌনবা ৱারেপ লৌখিঃ
• শ্রী রজিব মেহরিশি, হান্নগী কম্পত্রোল্লর অমসুং ওদিতর জেনরেল ওব ইন্দিয়া
• শ্রীমতি সুধা মুর্থি, তিচ ফোর ইন্দিয়াগী কো-ফাউন্দর অমসুং হান্নগী ইন্দিকোর্প অমসুং পিরামল ফান্দেসনগী সি.ই.ও.
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি অনৌবা ত্রস্তী অমসুং এদভাইজরশিংনা শরুক য়ারকপা হায়বসিনা পি.এম. কেয়র্স ফন্দ চলাইবদা হেন্না পাকথোক চাউথোকহনবা ঙম্লগনি। মখোয়দা লৈরিবা পব্লিক্কী ওইবা পুন্সিগী খঙ হৈবশিংনা ফন্দ অসিবু হেন্না মীয়ামগী অপাম্বা পীনবা হোৎনবদা হেন্না মায় পাকহল্লগনি।

Prime Minister's Office
PM chairs meeting of Board of Trustees of PM CARES Fund
PM lauds people of India for contributing wholeheartedly to PM CARES
PM CARES to work with a larger perspective of responding to emergency and distress situations, not only through relief assistance, but also taking mitigation measures and capacity building
Hon’ble Justice K.T. Thomas, former Judge, Supreme Court, Shri Karia Munda, former Deputy Speaker and Shri Ratan Tata Join as Trustees of the PM CARES Fund
21 SEP 2022 11:44AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi chaired a meeting of the Board of Trustees of the PM CARES Fund on 20.09.2022.
A presentation was made on the various initiatives undertaken with the help of PM CARES Fund, including the PM CARES for Children scheme which is supporting 4345 children. Trustees appreciated the role played by the fund at a crucial time for the country. PM Shri Narendra Modi appreciated the people of the country for contributing wholeheartedly to PM CARES Fund.
It was discussed that PM CARES has a larger vision on effectively responding to emergency and distress situations, not only through relief assistance, but also taking mitigation measures and capacity building.
Prime Minister welcomed the Trustees for becoming an integral part of the PM CARES Fund.
The meeting was attended by Trustees of the PM CARES Fund, i.e. Union Home Minister and Union Finance Minister as also, the newly nominated trustees of the PM CARES Fund:
• Justice K.T. Thomas, Former Judge, Supreme Court,
• Shri Kariya Munda, Former Deputy Speaker,
• Shri Ratan Tata, Chairman Emeritus, Tata Sons.
The Trust further decided to nominate following eminent persons for constitution of Advisory Board to PM CARES Fund:
• Shri Rajiv Mehrishi, Former Comptroller and Auditor General of India
• Smt. Sudha Murthy, Former Chairperson, Infosys Foundation
• Shri Anand Shah, Co-founder of Teach for India and Former CEO of Indicorps and Piramal Foundation.
Prime Minister said that participation of new Trustees and Advisors will provide wider perspectives to the functioning of the PM CARES Fund. Their vast experience of public life would impart further vigour in making the fund more responsive to various public needs.