Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 214.77 Cr
Over 4.06 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 48,850
5,554 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.70%
Weekly Positivity Rate is presently at 1.80%
10 SEP 2022 9:52AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 214.77 Cr (2,14,77,55,021) as per provisional reports till 7 am today.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 4.06 Cr (4,06,01,437) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,14,472
2nd Dose
1,01,10,503
Precaution Dose
68,59,235
FLWs
1st Dose
1,84,35,458
2nd Dose
1,77,05,236
Precaution Dose
1,33,48,786
Age Group 12-14 years
1st Dose
4,06,01,437
2nd Dose
3,07,95,192
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,17,82,129
2nd Dose
5,26,20,307
Age Group 18-44 years
1st Dose
56,08,63,050
2nd Dose
51,41,60,426
Precaution Dose
7,51,63,460
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,39,54,727
2nd Dose
19,65,68,391
Precaution Dose
4,04,79,029
Over 60 years
1st Dose
12,76,17,981
2nd Dose
12,28,78,031
Precaution Dose
4,33,97,171
Precaution Dose
17,92,47,681
Total
2,14,77,55,021
India’s Active Caseload currently stands at 48,850. Active cases now constitute 0.11% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.70%. 6,322 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,39,13,294.
5,554 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,76,855 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 88.90 Cr (88,90,87,642) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 1.80% and the Daily Positivity rate is reported to be 1.47%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২১৪.৭৭ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৪.০৬ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৪৮,৮৫০ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৫,৫৫৪ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭০%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ১.৮০% ওইরি
10 SEP 2022 9:52AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২১৪.৫৫ (২,১৪,৭৭,৫৫,০২১) হেনখ্রে।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৪.০৬ (৪,০৬,০১,৪৩৭)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১৪,৪৭২
অনিশুবা দোজ
১,০১,১০,৫০৩
প্রিকোসন দোজ
৬৮,৫৯,২৩৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,৩৫,৪৫৮
অনিশুবা দোজ
১,৭৭,০৫,২৩৬
প্রিকোসন দোজ
১,৩৩,৪৮,৭৮৬
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৪,০৬,০১,৪৩৭
অনিশুবা দোজ
৩,০৭,৯৫,১৯২
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,১৭,৮২,১২৯
অনিশুবা দোজ
৫,২৬,২০,৩০৭
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬,০৮,৬৩,০৫০
অনিশুবা দোজ
৫১,৪১,৬০,৪২৬
প্রিকোসন দোজ
৭,৫১,৬৩,৪৬০
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৯,৫৪,৭২৭
অনিশুবা দোজ
১৯,৬৫,৬৮,৩৯১
প্রিকোসন দোজ
৪,০৪,৭৯,০২৯
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৬,১৭,৯৮১
অনিশুবা দোজ
১২,২৮,৭৮,০৩১
প্রিকোসন দোজ
৪,৩৩,৯৭,১৭১
প্রিকোসন দোজ
১৭,৯২,৪৭,৬৮১
অপুনবা
২,১৪,৭৭,৫৫,০২১
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৪৮,৮৫০দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.১১% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭০%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৬,৩২২ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৯,১৩,২৯৪ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৫,৫৫৪ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৭৬,৮৫৫ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৮.৯০ (৮৮,৯০,৮৭,৬৪২) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ১.৮০% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ১.৪৭% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি