প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নেস্নেল এৱার্দ ফোর তীচর্স, ২০২২ মনা ফংলবা মীওইশিংগা সেপ্তেম্বর ৫দা ৱারী শানগদৌরি
04 SEP 2022 1:29PM by PIB Imphal
ওজাশিংগী নুমিৎকী থৌরমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেস্নেল এৱার্দ ফোর তীচর্স, ২০২২ ফংলবা মীওইশিংগা ৭ লোক কল্য়ান্দা সেপ্তেম্বর ৫, ২০২২গী নুংথিল পুং ৪:৩০ তাবা মতমদা ৱারী ৱাতায় শানগদৌরি‍।
ওজাশিংদা লৈবাক্কী থাক্কী মনা পীবগী পান্দমদি মখোয়গী ফিরেপ অমসুং হোৎনবা কনবনা স্কুল এজিকেসনগী ক্বালিতী হেনগৎহনবতা নত্তনা মহৈরোয়শিংগী পুন্সিগী মতিংসু হেনগৎহল্লিবা লৈবাকসিগী খ্বাইদগী ফবা ওজা খরগী তোপ তোপ্পা থৌদাংবু হরাও তয়াম্না ইকায়খুম্নবা উৎপনি‍।
ওজাশিংদা লৈবাক্কী থাক্কী মনা লান্থোকপনা ইলিমেন্তরী অমসুং সেকেন্দরী স্কুলশিংদা থবক তৌরিবা মতিং লৈবা ওজাশিংবু মীয়াম্না মশক খঙনবা মীওইশিং ওইহল্লি‍। মনা অসিগীদমক, লৈবাক শিনবা থুংবদগী ওজা ৪৫বু চেকশিনবা অমদি লৌথুপ লৌকোই লৈতবা ওনলাইনগী তাঙ্কক অহুমগী থৌওংগী খুত্থাঙদা খনগৎলে‍।

Prime Minister's Office
PM to interact with winners of National Awards to Teachers, 2022 on 5th September
04 SEP 2022 1:29PM by PIB Delhi
On the occasion of Teacher’s day, Prime Minister Shri Narendra Modi will interact with the winners of National Awards to Teachers, 2022 at 7 Lok Kalyan Marg on 5th September, 2022 at 4:30 PM.
The purpose of National Awards to Teachers is to celebrate and honour the unique contribution of some of the finest teachers in the country who through their commitment and hard work have not only improved the quality of school education but also enriched the lives of their students.
The National Awards to Teachers accords public recognition to meritorious teachers working in elementary and secondary schools. For the award this year, 45 teachers from across the country have been selected through a rigorous and transparent online three stage process.