পেত্রোলিয়ম অমসুং নেচরেল গ্যাস মন্ত্রালয়
পেত্রোলিয়ম এন্দ নেচরেল গ্যাস অমসুং হাউসিং এন্দ অর্বান এফিয়র্সকী মন্ত্রী, শ্রী হরদীপ এস. পুরীনা সেপ্তেম্বর ৫ – ৭, ২০২২ ফাওবা ইতালীগী মিলান্দা চৎকদবা খোঙচৎ
04 SEP 2022 8:56AM by PIB Imphal
পেত্রোলিয়ম এন্দ নেচরেল গ্যাস অমসুং হাউসিং এন্দ অর্বান এফিয়র্সকী মন্ত্রী, শ্রী হরদীপ এস. পুরীনা গ্যাসতেক মিলান-২০২২দা শরুক য়ারুনবা সেপ্তেম্বর ৫ – ৭, ২০২২ ফাওবা ইতালীগী মিলান্দা ওফিসিএল অমসুং বিজিনেস দেলিগেসন অমা পুদুনা চৎকনি।
এল.এন.জি.বু এবেতেদ ব্রিদজ ফ্যুল ওইনা মীৎয়েং থম্লিবা মালেমগী খ্বাইদগী চাউবা মীতিন, গ্যাসতেক অসিনা ওইরক্লিবা ইনর্জী লেন্দস্কেপকী মতাংদা খন্ন-নৈন্নবা; লাইচৎ মতুংগী ইকনোমিক রিকবরী এক্সেস তৌনবা অমসুং অফবা ইনর্জী ত্রাঞ্জিসন অমগী লম্বেল খঙদোক্নবা মরু ওইবা মন্ত্রীশিং অমসুং সি.ই.ও.শিংবু অমত্তা ওইনা পুনশিনগনি।
খোঙচৎ অসিদা মন্ত্রীনা ইজিপ্তকী পেত্রোলিয়ন এন্দ মিনরেল রিসোর্সেস মন্ত্রী অমসুং পোর্তুগলগী স্তেৎ সেক্রেতরী ওফ ইনর্জী য়াওবা হৌদোকপগী থৌরমগী অখন্নবা মিনিস্ত্রিএল পেনেলদা শরুক য়াগনি। “ইনর্জী সেক্যুরিতী এন্দ ত্রাঞ্জিসন” অমসুং “এ জস্ত ইনর্জী ত্রাঞ্জিসন ফোর দিবেলপিং নেসন্স” হায়না মীংথোনবা মিনিস্ত্রিএল পেনেল দিস্কসনশিংদসু মহাক্না শরুক য়াগনি।
শ্রী পুরিনা “ইন্দিয়া স্পোৎলাইৎ: পাৱরিং ইন্দিয়াস ইনর্জী ইন্দস্ত্রী – ন্যু এভেন্যুস ফোর এ সস্তেনেবল ফ্যুচর” হায়বা পেনেল দিস্কসন অসিগী ময়াই তাংবল লৌগনি।
মখা তানা খোঙচৎ অসিগী মনুংদা মন্ত্রীনা গ্যাসতেক মিলান-২০২২দা শরুক য়ারিবা মহাক্কী কাউন্তরপার্ত ওইরিবা মন্ত্রীশিং অমসুং মালেমগী ইনর্জী কম্পনীশিংগী সি.ই.ও.শিংগা লোয়ননা বাইলেতরেলগী মীফমশিং পাঙথোক্কনি।
মহাক্না একজিবিসন অসিদা উৎলিবা ভারতকী ইনর্জী কম্পনীশিংগী একজিবিসন স্তোলশিংসু হাংদোক্কনি।
খোঙচৎ অসিনা ভারত শিনবা থুংবগী অপুনবা ইনর্জী ভেল্যু চেন্দা লৈরিবা ভারতকী ইকনোমিক গ্রোথ স্তোরী অমসুং ইনভেস্তমেন্তগী খুদোংচাবশিং অসি উৎনবগী খুদোংচাবা অমা ওইরগনি।
মন্ত্রালয়গী ফ্লেগশিপ ওইবা থৌরম, ইন্দিয়া ইনর্জী ৱীক বেঙ্গলুরুদা ২০২৩গী ফেব্রুৱারী ৫-৮ ফাওবা পাঙথোক্লগনি, হায়রিবা অসি খোঙচৎ অসিদা মন্ত্রীনা লোঞ্চ তৌগনি।

Ministry of Petroleum & Natural Gas
Visit of Shri Hardeep S. Puri, Minister of Petroleum and Natural Gas & Housing and Urban Affairs to Milan, Italy, from 5th – 7th September 2022
04 SEP 2022 8:56AM by PIB Delhi
Shri Hardeep S. Puri, Minister of Petroleum and Natural Gas & Housing and Urban Affairs, will lead an official and business delegation to Milan, Italy, from 5th – 7th September 2022, to attend the Gastech Milan-2022.
Gastech, the World’s largest gathering focussed on LNG as an abated bridge fuel, will bring together leading Ministers and CEOs to discuss the evolving energy landscape; assess post-pandemic economic recovery and navigate a route to a just energy transition.
During the visit, the Minister will participate in the select Ministerial Panel of the Opening Ceremony along with Minister of Petroleum and Mineral Resources of Egypt and State Secretary of Energy of Portugal. He will also take part in Ministerial Panel discussions titled “Energy Security and Transition” and “A just energy transition for developing nations".
Shri Puri will chair the “India Spotlight: Powering India’s energy industry - new avenues for a sustainable future” panel discussion.
Further, during the visit, the Minister will have bilateral meetings with his counterpart Ministers and with CEOs of global energy companies, who are attending the Gastech Milan-2022.
He will also inaugurate the Exhibition stalls of Indian energy companies which are being showcased at the Exhibition.
The visit will be an opportunity to highlight India's economic growth story and the investment opportunities that exist in India across the entire energy value chain.
The Ministry’s flagship event, India Energy Week, scheduled from 5th-8th February 2023 in Bengaluru,will be launched bythe Minister during this visit.