হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২১২.৭৫ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৪.০৩ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৫৯,২১০ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬,১৬৮ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৬৮%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ২.৫১% ওইরি
02 SEP 2022 9:27AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২১২.৭৫ (২,১২,৭৫,২৩,৪২১) হেনখ্রে।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৪.০৩ (৪,০৩,৮৬,৮০২)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১৪,১৩৮
অনিশুবা দোজ
১,০১,০৬,৮৯১
প্রিকোসন দোজ
৬৭,৬৯,৪৯৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,৩৪,৭০৭
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৯৯,৪৫২
প্রিকোসন দোজ
১,৩১,৭৭,৫৬৯
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৪,০৩,৮৬,৮০২
অনিশুবা দোজ
৩,০৩,২৮,৭৩১
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,১৭,০৩,১৫৪
অনিশুবা দোজ
৫,২৩,৯৬,৮৮২
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬,০৬,৩৫,৪৮০
অনিশুবা দোজ
৫১,৩২,৭৮,৩৬৯
প্রিকোসন দোজ
৬,৪৪,৫৮,১৮৮
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৯,১২,৪৭৮
অনিশুবা দোজ
১৯,৬৩,৫৭,৬৬৩
প্রিকোসন দোজ
৩,৫৮,৯৭,৯৪৯
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৫,৮৭,৭০০
অনিশুবা দোজ
১২,২৭,৩৫,৮০৫
প্রিকোসন দোজ
৪,১২,৪১,৯৬৭
প্রিকোসন দোজ
১৬,১৫,৪৫,১৬৯
অপুনবা
২,১২,৭৫,২৩,৪২১
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৫৯,২১০দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.১৩% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৬৮%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৯,৬৮৫ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৮,৫৫,৩৬৫ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬,১৬৮ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,১৮,৬৪২ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৮.৬৪ (৮৮,৬৪,৬৬,২৫৫) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৫১% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ১.৯৪% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 212.75 Cr
Over 4.03 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 59,210
6,168 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.68%
Weekly Positivity Rate is presently at 2.51%
02 SEP 2022 9:27AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 212.75 Cr (2,12,75,23,421) as per provisional reports till 7 am today.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 4.03 Cr (4,03,86,802) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,14,138
2nd Dose
1,01,06,891
Precaution Dose
67,69,496
FLWs
1st Dose
1,84,34,707
2nd Dose
1,76,99,452
Precaution Dose
1,31,77,569
Age Group 12-14 years
1st Dose
4,03,86,802
2nd Dose
3,03,28,731
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,17,03,154
2nd Dose
5,23,96,882
Age Group 18-44 years
1st Dose
56,06,35,480
2nd Dose
51,32,78,369
Precaution Dose
6,44,58,188
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,39,12,478
2nd Dose
19,63,57,663
Precaution Dose
3,58,97,949
Over 60 years
1st Dose
12,75,87,700
2nd Dose
12,27,35,805
Precaution Dose
4,12,41,967
Precaution Dose
16,15,45,169
Total
2,12,75,23,421
India’s Active Caseload currently stands at 59,210. Active cases now constitute 0.13% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.68%. 9,685 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,38,55,365.
6,168 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,18,642 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 88.64 Cr (88,64,66,255) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 2.51% and the Daily Positivity rate is reported to be 1.94%.