ঙাকশেল মন্ত্রালয়
রসিয়াগী ইস্ত মিলিতরী দিস্ত্রিক্তকী সর্জিয়েবস্কীদা পাঙথোকপা এক্সর্সাইস ভোস্তোক-২০২২দা ইন্দিয়ন আর্মি কন্তিঞ্জেন্তনা শরুক য়াখ্রে
01 SEP 2022 2:10PM by PIB Imphal
মলিতিলেতরেল স্ত্রেতেজিক অমসুং কম্মান্দ এক্সর্সাইস ভোস্তোক- ২০২২ ঙসি তাং ১ দগী সেপ্তেম্বরগী ৭, ২০২২ ফাওবা রসিয়াগী ইস্তর্ন মিলিতরী দিস্ত্রিক্তকী ত্রেনিং গ্রাউন্দদা হৌখ্রে। এক্সর্সাইস অসিনা শরুক য়ারিবা মিলিতরী কন্তিঞ্জেন্তশিং অমসুং ওবজর্বরশিংগী মরক্তা ইন্তরেক্সন অমসুং কোওর্দিনেসন তৌমিন্ননবা পান্দম থম্লি।
৭/৮ গোর্খা রাইফল্সগী ত্রুপশিং য়াওরিবা ইন্দিয়ন আর্মিগী কন্তিঞ্জেন্ত অসিনা এক্সর্সাইজ তৌফম য়ৌখিবগা লোইননা মথংগী নুমিৎ তরেৎনিরোম অসিদা অপুনবা ফীল্দ ত্রেনিং এক্সর্সাইজ, কোম্বেৎ দিস্কসন, অমসুং ফায়র পাৱর এক্সর্সাইজশিং পাঙথোক্কনি।
ইন্দিয়ন আর্মিগী কন্তিঞ্জেন্ত অসিনা প্রেক্তিকেল এস্পেক্তশিং লান্ননবা হোৎনরি অমসুং ভেলিদেৎ তৌরবা দ্রিল, প্রোসিজ্যুর অমসুং দিস্কসন অমসুং তেক্তিকেল এক্সর্সাইজশিংগী খুত্থাংদা অনৌবা তেক্নোলোজীশিং প্রেক্তিস তৌগনি।

Ministry of Defence
Indian Army Contingent Participates in Exercise Vostok- 2022 at Sergeyevsky, East Military District Russia
01 SEP 2022 2:10PM by PIB Delhi
A multilateral strategic and command Exercise Vostok - 2022 has commenced today at the training grounds of the Eastern Military District of Russia from 01 to 07 September 2022. The exercise is aimed at interaction and coordination amongst other participating military contingents and observers.
The Indian Army contingent comprising of troops from 7/8 Gorkha Rifles had arrived at the exercise location and over the next seven days will undertake joint manoeuvres to include joint field training exercises, combat discussions, and firepower exercises.
The Indian Army contingent will look forward to sharing practical aspects and put into practice the validated drills, procedures and practice amalgamation of new technology through discussions and tactical exercises.