হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২১২.১৭ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৪.০২ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৬৫,৭৩২ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৫,৪৩৯ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৬৬%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ২.৬৪% ওইরি
30 AUG 2022 9:57AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২১২.১৭ (২,১২,১৭,৪১,৯৬২) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৮২,৫৯,৬১৬কী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৪.০২ (৪,০২,৯৭,৪০১)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১৪,০৩৫
অনিশুবা দোজ
১,০১,০৬,১৮২
প্রিকোসন দোজ
৬৭,৪৪,৭৪০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,৩৪,৪৯৮
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৯৭,৯৯৪
প্রিকোসন দোজ
১,৩১,২৫,৪৮৭
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৪,০২,৯৭,৪০১
অনিশুবা দোজ
৩,০১,৫১,৫৪৩
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,১৬,৬৮,০৬৫
অনিশুবা দোজ
৫,২৩,০২,৯২৪
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬,০৫,৬৩,২৮৪
অনিশুবা দোজ
৫১,২৯,৯০,৪২৫
প্রিকোসন দোজ
৬,১৫,১১,৬৯৪
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৮,৯৯,৬০২
অনিশুবা দোজ
১৯,৬২,৯৩,৮৭৩
প্রিকোসন দোজ
৩,৪৬,০৯,০৯৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৫,৭৭,৪০২
অনিশুবা দোজ
১২,২৬,৯৪,৯৩৪
প্রিকোসন দোজ
৪,০৬,৫৮,৭৮২
প্রিকোসন দোজ
১৫,৬৬,৪৯,৮০০
অপুনবা
২,১২,১৭,৪১,৯৬২
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৬৫,৭৩২ দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.১৫% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৬৬%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২২,০৩১ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৮,২৫,০২৪ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৫,৪৩৯ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,২০,৪১৮ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৮.৫৫ (৮৮,৫৫,২৮,৯৭০) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৬৪% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ১.৭০% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 212.17 Cr
Over 4.02 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 65,732
5,439 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.66%
Weekly Positivity Rate is presently at 2.64%
30 AUG 2022 9:57AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 212.17 Cr (2,12,17,41,962) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,82,59,616 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 4.02 Cr (4,02,97,401) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,14,035
2nd Dose
1,01,06,182
Precaution Dose
67,44,740
FLWs
1st Dose
1,84,34,498
2nd Dose
1,76,97,994
Precaution Dose
1,31,25,487
Age Group 12-14 years
1st Dose
4,02,97,401
2nd Dose
3,01,51,543
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,16,68,065
2nd Dose
5,23,02,924
Age Group 18-44 years
1st Dose
56,05,63,284
2nd Dose
51,29,90,425
Precaution Dose
6,15,11,694
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,38,99,602
2nd Dose
19,62,93,873
Precaution Dose
3,46,09,097
Over 60 years
1st Dose
12,75,77,402
2nd Dose
12,26,94,934
Precaution Dose
4,06,58,782
Precaution Dose
15,66,49,800
Total
2,12,17,41,962
India’s Active Caseload currently stands at 65,732. Active cases now constitute 0.15% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.66%. 22,031 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,38,25,024.
5,439 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,20,418 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 88.55 Cr (88,55,28,970) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 2.64% and the Daily Positivity rate is reported to be 1.70%.