হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২১১.১৩ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৪.০১ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৯০,৭০৭ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১০,২৫৬ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৬১%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৩.০২% ওইরি
26 AUG 2022 9:27AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২১১.১৩ (২,১১,১৩,৯৪,৬৩৯) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৮১,১৩,২৫৪গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৪.০১ (৪,০১,৬৯,২২৩)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১৩,৮৫৩
অনিশুবা দোজ
১,০১,০৪,৭৯৩
প্রিকোসন দোজ
৬৬,৯৯,৩৭৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,৩৪,১৭৯
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৯৫,২৬২
প্রিকোসন দোজ
১,৩০,৩৫,১৬০
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৪,০১,৬৯,২২৩
অনিশুবা দোজ
২,৯৯,২৮,৮৫৬
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,১৬,২৩,০৬৮
অনিশুবা দোজ
৫,২১,৮৭,৯৬০
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬,০৪,৩০,২২৩
অনিশুবা দোজ
৫১,২৫,৩০,৮০৭
প্রিকোসন দোজ
৫,৬১,১৩,৪৬৫
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৮,৭৩,৭৯৮
অনিশুবা দোজ
১৯,৬১,৯০,১৭১
প্রিকোসন দোজ
৩,২২,০২,৯৮৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৫,৬১,৯৫৮
অনিশুবা দোজ
১২,২৬,২৮,০০০
প্রিকোসন দোজ
৩,৯৫,৭১,৫০১
প্রিকোসন দোজ
১৪,৭৬,২২,৪৮৮
অপুনবা
২,১১,১৩,৯৪,৬৩৯
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৯০,৭০৭তা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২০% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৬১%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৩,৫২৮ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৭,৭০,৯১৩ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১০,২৫৬ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,২২,৩২২ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৮.৪৩ (৮৮,৪৩,৩৯,০৪৫) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.০২% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৪৩% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 211.13 Cr
Over 4.01 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 90,707
10,256 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.61%
Weekly Positivity Rate is presently at 3.02%
26 AUG 2022 9:27AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 211.13 Cr (2,11,13,94,639) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,81,13,254 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 4.01 Cr (4,01,69,223) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,13,853
2nd Dose
1,01,04,793
Precaution Dose
66,99,375
FLWs
1st Dose
1,84,34,179
2nd Dose
1,76,95,262
Precaution Dose
1,30,35,160
Age Group 12-14 years
1st Dose
4,01,69,223
2nd Dose
2,99,28,856
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,16,23,068
2nd Dose
5,21,87,960
Age Group 18-44 years
1st Dose
56,04,30,223
2nd Dose
51,25,30,807
Precaution Dose
5,61,13,465
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,38,73,798
2nd Dose
19,61,90,171
Precaution Dose
3,22,02,987
Over 60 years
1st Dose
12,75,61,958
2nd Dose
12,26,28,000
Precaution Dose
3,95,71,501
Precaution Dose
14,76,22,488
Total
2,11,13,94,639
India’s Active Caseload currently stands at 90,707. Active cases now constitute 0.20% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.61%. 13,528 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,37,70,913.
10,256 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,22,322 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 88.43 Cr (88,43,39,045) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 3.02% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.43%.