Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 210.82 Cr
Over 4.01 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 94,047
10,725 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.60%
Weekly Positivity Rate is presently at 3.20%
25 AUG 2022 9:22AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 210.82 Cr (2,10,82,34,347) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,80,58,526 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 4.01 Cr (4,01,07,033) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,13,790
2nd Dose
1,01,04,153
Precaution Dose
66,84,832
FLWs
1st Dose
1,84,34,055
2nd Dose
1,76,94,313
Precaution Dose
1,30,06,394
Age Group 12-14 years
1st Dose
4,01,07,033
2nd Dose
2,98,06,571
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,16,00,571
2nd Dose
5,21,16,541
Age Group 18-44 years
1st Dose
56,03,88,477
2nd Dose
51,23,48,736
Precaution Dose
5,45,72,410
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,38,65,948
2nd Dose
19,61,49,111
Precaution Dose
3,15,33,848
Over 60 years
1st Dose
12,75,57,148
2nd Dose
12,26,00,140
Precaution Dose
3,92,50,276
Precaution Dose
14,50,47,760
Total
2,10,82,34,347
India’s Active Caseload currently stands at 94,047. Active cases now constitute 0.21% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.60%. 13,084 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,37,57,385.
10,725 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,92,837 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 88.39 Cr (88,39,16,723) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 3.20% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.73%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২১০.৮২ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৪.০১ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৯৪,০৪৭ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১০,৭২৫ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৬০%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৩.২০% ওইরি
25 AUG 2022 9:22AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২১০.৮২ (২,১০,৮২,৩৪,৩৪৭) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৮০,৫৮,৫২৬কী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৪.০১ (৪,০১,০৭,০৩৩)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১৩,৭৯০
অনিশুবা দোজ
১,০১,০৪,১৫৩
প্রিকোসন দোজ
৬৬,৮৪,৮৩২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,৩৪,০৫৫
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৯৪,৩১৩
প্রিকোসন দোজ
১,৩০,০৬,৩৯৪
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৪,০১,০৭,০৩৩
অনিশুবা দোজ
২,৯৮,০৬,৫৭১
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,১৬,০০,৫৭১
অনিশুবা দোজ
৫,২১,১৬,৫৪১
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬,০৩,৮৮,৪৭৭
অনিশুবা দোজ
৫১,২৩,৪৮,৭৩৬
প্রিকোসন দোজ
৫,৪৫,৭২,৪১০
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৮,৬৫,৯৪৮
অনিশুবা দোজ
১৯,৬১,৪৯,১১১
প্রিকোসন দোজ
৩,১৫,৩৩,৮৪৮
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৫,৫৭,১৪৮
অনিশুবা দোজ
১২,২৬,০০,১৪০
প্রিকোসন দোজ
৩,৯২,৫০,২৭৬
প্রিকোসন দোজ
১৪,৫০,৪৭,৭৬০
অপুনবা
২,১০,৮২,৩৪,৩৪৭
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৯৪,০৪৭তা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২১% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৬০%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৩,০৮৪ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৭,৫৭,৩৮৫ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১০,৭২৫ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৯২,৮৩৭ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৮.৩৯ (৮৮,৩৯,১৬,৭২৩) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.২০% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৭৩% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি