Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 209.27Cr
Over 3.99Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at1,01,830
15,754 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.58%
Weekly Positivity Rate is presently at 3.90%
19 AUG 2022 9:52AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 209.27Cr (2,09,27,32,604) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,78,10,025sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.99 Cr (3,99,04,328) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,13,391
2nd Dose
1,01,00,654
Precaution Dose
66,09,494
FLWs
1st Dose
1,84,33,413
2nd Dose
1,76,88,341
Precaution Dose
1,28,47,874
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,99,04,328
2nd Dose
2,94,36,395
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,15,29,678
2nd Dose
5,19,02,009
Age Group 18-44 years
1st Dose
56,01,76,401
2nd Dose
51,15,08,473
Precaution Dose
4,68,71,656
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,38,22,393
2nd Dose
19,59,30,545
Precaution Dose
2,78,87,495
Over 60 years
1st Dose
12,75,30,132
2nd Dose
12,24,58,264
Precaution Dose
3,76,81,668
Precaution Dose
13,18,98,187
Total
2,09,27,32,604
India’s Active Caseload currently stands at1,01,830.Active cases now constitute 0.23% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.58%. 15,220patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,36,85,535.
15,754new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,54,491COVID-19tests being conducted. India has so far conducted over 88.18Cr (88,18,73,052) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 3.90% and the Daily Positivity rate is reported to be 3.47%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০৯.২৭ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৯৯ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,০১,৮৩০ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৫,৭৫৪ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫৮%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৩.৯০% ওইরি
19 AUG 2022 9:52AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০৯.২৭ (২,০৯,২৭,৩২,৬০৪) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৭৮,১০,০২৫গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৯৯ (৩,৯৯,০৪,৩২৮)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১৩,৩৯১
অনিশুবা দোজ
১,০১,০০,৬৫৪
প্রিকোসন দোজ
৬৬,০৯,৪৯৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,৩৩,৪১৩
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৮৮,৩৪১
প্রিকোসন দোজ
১,২৮,৪৭,৮৭৪
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৯৯,০৪,৩২৮
অনিশুবা দোজ
২,৯৪,৩৬,৩৯৫
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,১৫,২৯,৬৭৮
অনিশুবা দোজ
৫,১৯,০২,০০৯
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬,০১,৭৬,৪০১
অনিশুবা দোজ
৫১,১৫,০৮,৪৭৩
প্রিকোসন দোজ
৪,৬৮,৭১,৬৫৬
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৮,২২,৩৯৩
অনিশুবা দোজ
১৯,৫৯,৩০,৫৪৫
প্রিকোসন দোজ
২,৭৮,৮৭,৪৯৫
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৫,৩০,১৩২
অনিশুবা দোজ
১২,২৪,৫৮,২৬৪
প্রিকোসন দোজ
৩,৭৬,৮১,৬৬৮
প্রিকোসন দোজ
১৩,১৮,৯৮,১৮৭
অপুনবা
২,০৯,২৭,৩২,৬০৪
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,০১,৮৩০দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২৩% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫৮%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৫,২২০ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৬,৮৫,৫৩৫ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৫,৭৫৪ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৫৪,৪৯১ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৮.১৮ (৮৮,১৮,৭৩,০৫২) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.৯০% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.৪৭% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি