রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱে মন্ত্রালয়
দিল্লী-দেহরাদুন এক্সপ্রেসৱে প্রোজেক্ততা মাইপাকপা ঙমখ্রে
17 AUG 2022 2:51PM by PIB Imphal
দিল্লী-দেহরাদুন এক্সপ্রেসৱে প্রোজেক্ততা মাইপাকপা ঙমখ্রে। কেন্দ্রগী রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱেজকী মন্ত্রী, শ্রী নিতিন গদকরিনা ত্বীত কয়া অমগী খুত্থাংদা অসুম্না খঙহল্লকখি মদুদি মখোয়গী আরোইবা কি.মি. ২০ শাংবা মশাং অদু রাজা জী নেস্নেল পার্ককী ইকো-সেন্সিতিব জোন ফাওদুনা চৎলি, হায়রিবা মফম অসিদা এসিয়াগী ওইনা খ্বাইদগী শাংবা ইলেভেতেদ ৱাইল্দলাই কোরিদোর (কি.মি. ১২) শেমগৎলি, মসিদদা মিতর ৩৪০ শাংবা দাত কালি তনেলসু য়াওরি। সস্তেনেবল দেবেলপমেন্ত হায়বসিনা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদী সরকারগী মোতো হায়না মহাক্না হায়খি।
মন্ত্রী অসিনা হায়খি মদুদি তনেল অসিনা অকোয়বদা লৈরিবা ৱাইল্দলাইফপু ঙাকশেন্দুনা কাইহন্দনা থম্বা পাম্লি। মসিনা হেক লোইবগা, এক্সপ্রেসৱে অসিনা দেহরাদুন-দিল্লীগী মরক্তা চংবা খোংচৎকী মতম অদু পুং ৬তগী পুং ২.৩০দা হন্থহল্লগনি অমসুং দিল্লি-হরিদ্বারগী লম্বিদনা পুং ৫দগী পুং ২দা হন্থহল্লগনি হায়না মহাক্না হায়খি।

Ministry of Road Transport & Highways
Breakthrough achieved on Delhi-Dehradun Expressway project
17 AUG 2022 2:51PM by PIB Delhi
Breakthrough has been achieved on Delhi-Dehradun Expressway project. Union Minister for Road Transport and Highways Shri Nitin Gadkari informed through a series of tweets that the last 20km stretch passes through eco-sensitive zone of Raja Ji National Park where Asia’s longest elevated wildlife corridor (12km) is being constructed that includes 340m Daat Kali tunnel. He said sustainable development is the motto of Prime Minister Shri Narendra Modi’s Government.
The Minister said the tunnel intends to protect the surrounding wildlife. Once completed, the expressway would reduce travel time between Dehradun-Delhi from 6 hrs to 2.30 hours & Delhi-Haridwar from 5 hours to 2 hours, he added.