Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 207.99Cr
Over 3.97Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at1,16,861
14,092 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.54%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.57%
14 AUG 2022 9:40AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 207.99Cr (2,07,99,63,555) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,76,28,993sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.97 Cr (3,97,58,762) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,13,026
2nd Dose
1,00,98,563
Precaution Dose
65,46,956
FLWs
1st Dose
1,84,32,828
2nd Dose
1,76,84,642
Precaution Dose
1,27,26,289
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,97,58,762
2nd Dose
2,91,38,372
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,14,66,849
2nd Dose
5,17,56,181
Age Group 18-44 years
1st Dose
56,00,36,441
2nd Dose
51,09,48,264
Precaution Dose
4,03,56,447
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,37,94,844
2nd Dose
19,58,01,961
Precaution Dose
2,47,74,704
Over 60 years
1st Dose
12,75,13,084
2nd Dose
12,23,78,654
Precaution Dose
3,63,36,688
Precaution Dose
12,07,41,084
Total
2,07,99,63,555
India’s Active Caseload currently stands at1,16,861.Active cases now constitute 0.26% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.54%. 16,454patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,36,09,566.
14,092new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,81,861COVID-19tests being conducted. India has so far conducted over 88.02Cr (88,02,82,103) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.57% and the Daily Positivity rate is reported to be 3.69%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০৭.৯৯ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৯৭ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,১৬,৮৬১ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৪,০৯২ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫৪%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৫৭% ওইরি
14 AUG 2022 9:40AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০৭.৯৯ (২,০৭,৯৯,৬৩,৫৫৫) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৭৬,২৮,৯৯৩গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৯৭ (৩,৯৭,৫৮,৭৬২)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১৩,০২৬
অনিশুবা দোজ
১,০০,৯৮,৫৬৩
প্রিকোসন দোজ
৬৫,৪৬,৯৫৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,৩২,৮২৮
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৮৪,৬৪২
প্রিকোসন দোজ
১,২৭,২৬,২৮৯
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৯৭,৫৮,৭৬২
অনিশুবা দোজ
২,৯১,৩৮,৩৭২
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,১৪,৬৬,৮৪৯
অনিশুবা দোজ
৫,১৭,৫৬,১৮১
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬,০০,৩৬,৪৪১
অনিশুবা দোজ
৫১,০৯,৪৮,২৬৪
প্রিকোসন দোজ
৪,০৩,৫৬,৪৪৭
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৭,৯৪,৮৪৪
অনিশুবা দোজ
১৯,৫৮,০১,৯৬১
প্রিকোসন দোজ
২,৪৭,৭৪,৭০৪
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৫,১৩,০৮৪
অনিশুবা দোজ
১২,২৩,৭৮,৬৫৪
প্রিকোসন দোজ
৩,৬৩,৩৬,৬৮৮
প্রিকোসন দোজ
১২,০৭,৪১,০৮৪
অপুনবা
২,০৭,৯৯,৬৩,৫৫৫
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,১৬,৮৬১দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২৬% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫৪%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৬,৪৫৪নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৬,০৯,৫৬৬ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৪,০৯২ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৮১,৮৬১তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৮.০২ (৮৮,০২,৮২,১০৩) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৫৭% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.৬৯% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি