রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
৭৬শুবা নিংতম্বা নুমিৎ মাংওইন্না হয়েং ভারতকী রাস্ত্রপতিনা লৈবাক্কী মীয়ামদা ৱা ঙাংগনি
13 AUG 2022 5:54PM by PIB Imphal
৭৬শুবা নিংতম্বা নুমিৎ মাংওইন্না হয়েং(অগস্ত ১৪, ২০২২) ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রীমতি দৌপতি মুর্মুনা লৈবাক্কী মীয়ামদা ৱা ঙাংগনি।
মীয়ামদা পীবা ৱারোল অদু নুমিদাংগী পুং ৭তগী হিন্দিদা ওল ইন্দিয়া রেদিওগী নেসনেল নেতৱার্ক শীনবা থুংনা অমসুং দুর্দরসনগী চেন্নেল খুদিংমক্তা শন্দোক্কনি অমসুং তুংদা ইংলিস ভর্জন্দা শন্দোক্কনি। রাস্ত্রপতিগী ৱারোল অদু দুর্দরসন্দা হিন্দি অমসুং ইংলিসতা শন্দোক্লবা মতুংদা দুর্দরসনগী রিজনেল চেন্নেলশিংদা লম-লমগী লোনশিংদা মখা তানা শন্দোক্কনি। ওল ইন্দিয়া রেদিওনা নুমিদাংগী পুং ৯:৩০ তাবদা মসিগী রিজনেল নেতৱার্কশিংদা লম-লমগী লোনশিংদা শন্দোক্কনি।

President's Secretariat
President of India to address the nation tomorrow on the eve of 76th Independence Day
13 AUG 2022 5:54PM by PIB Delhi
The President of India, Smt Droupadi Murmu, will address the nation tomorrow (August 14, 2022) on the eve of the 76th Independence Day.
The address will be broadcast from 1900 hrs. on the entire national network of All India Radio (AIR) and telecast over all channels of Doordarshan in Hindi followed by the English version. Broadcast of the address in Hindi and English on Doordarshan will be followed by broadcast in regional languages by regional channels of Doordarshan. AIR will broadcast regional language versions at 2130 hrs. on its respective regional networks.