ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ইন্দিয়ন এয়রফোর্সনা মলেসিয়ানা য়ুম্বু ওইদুনা পাঙথোক্কদবা লৈবাক অনিগী এক্সর্সাইজদা শরুক য়াগদৌরি
12 AUG 2022 1:51PM by PIB Imphal
ইন্দিয়ন এয়রফোর্সকী কন্তিঞ্জেন্ত অমনা ঙসি 'উদর্শক্তি' হায়না মিংথোনবা লৈবাক অনিগী এক্সর্সাইজকীদমক শরুক য়ারুনবা মলেসিয়া পাংখ্রে।
ইন্দিয়ন এয়র ফোর্সনা সু-৩০ এম.কে.আই. অমসুং সি.-১৭ এয়রক্রাফকা লোইননা এয়র এক্সর্সাইজ অসিদা শরুক য়াগনি অদুগা আর.এম.এ.এফ.না সু ৩০ এম.কে.এম. এয়রক্রাফ পাইগনি। ইন্দিয়াগী কন্তিঞ্জেন্তনা মাগী এয়র বেজ অমদগী হকথেংননা মখোয়গী পন্থুংফম কুৱান্তানগী আর.এম.এ.এফ. বেজগীদমক থাদোক্কনি।
এক্সর্সাইজ অসিনা আই.এ.এফ. কন্তিঞ্জেন্ত মেম্বরশিংদা আর.এম.এ.এফ.কী খ্বাইদগী ফরবা প্রোফেসনেল খরগা লোইননা খ্বাইদগী ফরবা থবকশিং পাঙথোক্কনি, অদুগা মুচুএল কোম্বেৎ কম্পেতিবিলিতীশিংগী মতাংদসু খন্নগনি।
নুমিৎ মরিনি চুপ্না পাঙথোক্কদবা এক্সর্সাইজ অসিদা এয়র ফোর্স অনিগী মরক্তা নোংথক্কী কোম্বেৎ দ্রিলশিং পাঙথোক্কনি। এক্স উররশক্তিনা এয়র ফোর্স অনিগী মরক্তা লৈরিবা মরুপ মপাং ওইবগী মরী অসি হেন্না চেৎশিলহল্লগনি, মসিনা লমদম অসিগী সেক্যুরিতীদা হেন্না মপাঙ্গল কলহনলগনি।
IWYT.jpeg)

Ministry of Defence
INDIAN AIR FORCE TO PARTICIPATE IN BILATERAL EXERCISE HOSTED BY MALAYSIA
12 AUG 2022 1:51PM by PIB Delhi
A contingent of the Indian Air Force left for Malaysia today to participate in a bilateral exercise named 'Udarashakti'.
Indian Air Force is participating in the air exercise with Su-30 MKI and C-17 aircraft while the RMAF will be flying Su 30 MKM aircraft. The Indian contingent departed from one of its air bases directly for their destination, the RMAF base of Kuantan.
The exercise will give an opportunity to IAF contingent members to share and learn best practices with some of the best professionals from RMAF, while also discussing mutual combat capabilities.
The four days of exercise will witness conduct of various aerial combat drills between the two Air Forces. Ex Udarashakti will fortify the long standing bond of friendship and enhance the avenues of defence cooperation between the two Air Forces, thereby augmenting security in the region.