Ministry of Development of North-East Region
Ministry of DoNER Official’s Visit to Guwahati to Promote ‘Har Ghar Tiranga Campaign’.
12 AUG 2022 2:17PM by PIB Delhi
Shri Suresh Kumar S., Joint Secretary & Statistical Adviser, MDoNER is on a two day official tour to Guwahati/Shillong to promote ‘Har Ghar Tiranga’ Campaign and meet officials from North Eastern Council and NEDFi to review status of North East Projects. During his visit, a Bike Rally was flagged off to promote ‘Har Ghar Tiranga’ campaign.
Shri Suresh along with Shri P.V.S.L.N Murty, CMD, NEDFi & key officials chaired a review of North East projects at NEDFi headquarters in Guwahati.
Special programmes are being organized to promote ‘Har Ghar Tiranga’ campaign which includes a NEDFi Craft Carnival at NEDFi House till 15th August 2022. Shri Suresh along with Shri Murty visited the carnival. The Carnival is showcasing indigenous products of Artisans & Entrepreneurs. Free COVID-19 Vaccination Camp was also organized for citizens.

অৱাং নোংপোক লমদমগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয়
‘হর ঘর তিরঙ্গা কেম্পেন’ পুক্নিং থৌগৎনবগীদমক গুৱাহাতিদা চৎখিবা দোনর মন্ত্রালয়গী ওফিসিএলশিংগী খোঙচৎ
12 AUG 2022 2:17PM by PIB Imphal
দোনর মন্ত্রালয়গী জোইন্ত সেক্রেতরী অমসুং স্তেতিস্তিকেল এদভাইজর, শ্রী সুরেশ কুমার এস.না ‘হর ঘর তিরঙ্গা’ কেম্পেন থৌগৎনবা অমসুং অৱাং নোংপোক্কী প্রোজেক্তশিংগী ফীভম য়েংশিন্নবা নোর্থ ইস্তর্ন কাউন্সিল অমসুং এন.ই.দি.এফ.আই.গী ওফিসিএলশিং উন্ননবা গুৱাহারি/শিল্লোংদা নুমিৎ নিনিগী ওইবা ওফিসিএল খোঙচৎ অমা চৎখ্রে। মহাক্কী খোঙচৎ মনুংদা মহাক্না ‘হর ঘর তিরঙ্গা’ কেম্পেন থৌগৎনবা বাইক রেল্লী অমা লমথাখি।
শ্রী সুরেশনা এন.ই.দি.এফ.আই.গী সি.এম.দি. শ্রী পি.ভি.এস.এল.এন. মুর্তী অমসুং মরু ওইবা ওফিসিএলশিংগা লোয়ননা গুৱাহারিদা লৈবা এন.ই.দি.এফ.আই.গী ময়াই লোইশঙদা অৱাং নোংপোক্কী প্রোজেক্তশিং য়েংশিন্নবা মীফম অমদা ময়াই তাংবল লৌখি।
ওগস্ত ১৫, ২০২২ ফাওবা এন.ই.দি.এফ.আই. হাউসতা এন.ই.দি.এফ.আই. ক্রাফ কার্নিবেল অমা য়াওনা ‘হর ঘর তিরঙ্গা’ কেম্পেন থৌগৎনবা অখন্নবা প্রোগ্রামশিংসু পাঙথোক্লি। শ্রী সুরেশনা শ্রী মুর্তীগা লোয়ননা কার্নিবেল অসিদা চৎখি। কার্নিবেল অসিদা আর্তিসেন অমসুং ওন্তপ্রিনোরশিংগী ইন্দিজিনস প্রদক্তশিং উৎলি। প্রজাশিংগীদমক ফ্রী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কেম্পসু পাঙথোক্লি।