Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 206.21 Cr
Over 3.94 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,34,933
18,738 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.50%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.63%
07 AUG 2022 9:16AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 206.21 Cr (2,06,21,79,411) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,73,73,255 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.94 Cr (3,94,89,966) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10412498
2nd Dose
10093737
Precaution Dose
6444506
FLWs
1st Dose
18431791
2nd Dose
17677342
Precaution Dose
12518864
Age Group 12-14 years
1st Dose
39489966
2nd Dose
28681465
Age Group 15-18 years
1st Dose
61352619
2nd Dose
51469424
Age Group 18-44 years
1st Dose
559776129
2nd Dose
509883638
Precaution Dose
32047109
Age Group 45-59 years
1st Dose
203732885
2nd Dose
195523956
Precaution Dose
20463205
Over 60 years
1st Dose
127471016
2nd Dose
122192952
Precaution Dose
34516309
Precaution Dose
10,59,89,993
Total
2,06,21,79,411
India’s Active Caseload currently stands at 1,34,933. Active cases now constitute 0.31% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.50%. 18,558 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,34,84,110.
18,738 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,72,910 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 87.79 Cr (87,79,24,743) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.63% and the Daily Positivity rate is reported to be 5.02%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০৬.২১ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৯৪ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৩৪,৭৩৩ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৮,৭৩৮ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫০%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৬৩% ওইরি
07 AUG 2022 9:16AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০৬.২১ (২,০৬,২১,৭৯,৪১১) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৭৩,৭৩,২৫৫গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৯৪ (৩,৯৪,৮৯,৯৬৬)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪১২৪৯৮
অনিশুবা দোজ
১০০৯৩৭৩৭
প্রিকোসন দোজ
৬৪৪৪৫০৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪৩১৭৯১
অনিশুবা দোজ
১৭৬৭৭৩৪২
প্রিকোসন দোজ
১২৫১৮৮৬৪
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩৯৪৮৯৯৬৬
অনিশুবা দোজ
২৮৬৮১৪৬৫
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬১৩৫২৬১৯
অনিশুবা দোজ
৫১৪৬৯৪২৪
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৯৭৭৬১২৯
অনিশুবা দোজ
৫০৯৮৮৩৬৩৮
প্রিকোসন দোজ
৩২০৪৭১০৯
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০৩৭৩২৮৮৫
অনিশুবা দোজ
১৯৫৫২৩৯৫৬
প্রিকোসন দোজ
২০৪৬৩২০৫
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৭৪৭১০১৬
অনিশুবা দোজ
১২২১৯২৯৫২
প্রিকোসন দোজ
৩৪৫১৬৩০৯
প্রিকোসন দোজ
১০,৫৯,৮৯,৯৯৩
অপুনবা
২,০৬,২১,৭৯,৪১১
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৩৪,৯৩৩দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.৩১% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫০%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৮,৫৫৮ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৪,৮৪,১১০ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৮,৭৩৮ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৭২,৯১০ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৭.৭৯ (৮৭,৭৯,২৪,৭৪৩) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৬৩% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৫.০২% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি