Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 205.92 Cr
Over 3.94 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,34,793
19,406 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.50%
​​​​​​​Weekly Positivity Rate is presently at 4.63%
06 AUG 2022 9:48AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 205.92 Cr (2,05,92,20,794) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,73,35,261 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.94 Cr (3,94,13,983) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10412407
2nd Dose
10093238
Precaution Dose
6428470
FLWs
1st Dose
18431631
2nd Dose
17676520
Precaution Dose
12480171
Age Group 12-14 years
1st Dose
39413983
2nd Dose
28570987
Age Group 15-18 years
1st Dose
61329558
2nd Dose
51402118
Age Group 18-44 years
1st Dose
559737698
2nd Dose
509721439
Precaution Dose
30692983
Age Group 45-59 years
1st Dose
203726437
2nd Dose
195488035
Precaution Dose
19743829
Over 60 years
1st Dose
127466783
2nd Dose
122170487
Precaution Dose
34234020
Precaution Dose
10,35,79,473
Total
2,05,92,20,794
India’s Active Caseload currently stands at 1,34,793. Active cases now constitute 0.31% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.50%. 19,928 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,34,65,552.
19,406 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,91,187 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 87.75 Cr (87,75,51,833) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.63% and the Daily Positivity rate is reported to be 4.96%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০৫.৯২ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৯৪ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৩৪,৭৯৩ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৯,৪০৬ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫০%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৬৩% ওইরি
06 AUG 2022 9:48AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০৫.৯২ (২,০৫,৯২,২০,৭৯৪) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৭৩,৩৫,২৬১গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৯৪ (৩,৯৪,১৩,৯৮৩)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪১২৪০৭
অনিশুবা দোজ
১০০৯৩২৩৮
প্রিকোসন দোজ
৬৪২৮৪৭০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪৩১৬৩১
অনিশুবা দোজ
১৭৬৭৬৫২০
প্রিকোসন দোজ
১২৪৮০১৭১
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩৯৪১৩৯৮৩
অনিশুবা দোজ
২৮৫৭০৯৮৭
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬১৩২৯৫৫৮
অনিশুবা দোজ
৫১৪০২১১৮
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৯৭৩৭৬৯৮
অনিশুবা দোজ
৫০৯৭২১৪৩৯
প্রিকোসন দোজ
৩০৬৯২৯৮৩
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০৩৭২৬৪৩৭
অনিশুবা দোজ
১৯৫৪৮৮০৩৫
প্রিকোসন দোজ
১৯৭৪৩৮২৯
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৭৪৬৬৭৮৩
অনিশুবা দোজ
১২২১৭০৪৮৭
প্রিকোসন দোজ
৩৪২৩৪০২০
প্রিকোসন দোজ
১০,৩৫,৭৯,৪৭৩
অপুনবা
২,০৫,৯২,২০,৭৯৪
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৩৪,৭৯৩দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.৩১% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫০%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৯,৯২৮ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৪,৬৫,৫৫২ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৯,৪০৬ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৯১,১৮৭ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৭.৭৫ (৮৭,৭৫,৫১,৮৩৩) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৬৩% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৯৬% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি