হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০৪.৩৪ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৯০ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৪৩,৯৮৯ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,৪৬৪ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৪৮%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৮০% ওইরি
01 AUG 2022 9:25AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০৪.৩৪ (২,০৪,৩৪,০৩,৬৭৬) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৭০,৬৩,২৪০গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৯০ (৩,৯০,৩৬,৭৮৮)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪১১৭৫২
অনিশুবা দোজ
১০০৯০৫৬২
প্রিকোসন দোজ
৬৩৩৬৬৭১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪৩০৬৭৫
অনিশুবা দোজ
১৭৬৭১৮৪৬
প্রিকোসন দোজ
১২২৫৬১২০
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩৯০৩৬৭৮৮
অনিশুবা দোজ
২৭৯৫৩৮৬৩
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬১১৯৯৪১০
অনিশুবা দোজ
৫১০৭০৭৬০
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৯৫৪৭৮৭৬
অনিশুবা দোজ
৫০৮৮৫৯০৩১
প্রিকোসন দোজ
২৩৬১৩৭৭৯
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০৩৬৯১৮৪৫
অনিশুবা দোজ
১৯৫২৯৪৮৮০
প্রিকোসন দোজ
১৫৮১৪২৭৬
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৭৪৪৩৭৯৮
অনিশুবা দোজ
১২২০৪৫৩৭৭
প্রিকোসন দোজ
৩২৬৩৪৩৬৭
প্রিকোসন দোজ
৯,০৬,৫৫,২১৩
অপুনবা
২,০৪,৩৪,০৩,৬৭৬
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৪৩,৯৮৯দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.৩৩% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৪৮%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৬,১১২ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৩,৬৫,৮৯০ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,৪৬৪ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ২,৭৩,৮৮৮ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৭.৫৪ (৮৭,৫৪,৮১,৫০৯) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৮০% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৬.০১% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 204.34 Cr
Over 3.90 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,43,989
16,464 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.48%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.80%
01 AUG 2022 9:25AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 204.34 Cr (2,04,34,03,676) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,70,63,240 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.90 Cr (3,90,36,788) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10411752
2nd Dose
10090562
Precaution Dose
6336671
FLWs
1st Dose
18430675
2nd Dose
17671846
Precaution Dose
12256120
Age Group 12-14 years
1st Dose
39036788
2nd Dose
27953863
Age Group 15-18 years
1st Dose
61199410
2nd Dose
51070760
Age Group 18-44 years
1st Dose
559547876
2nd Dose
508859031
Precaution Dose
23613779
Age Group 45-59 years
1st Dose
203691845
2nd Dose
195294880
Precaution Dose
15814276
Over 60 years
1st Dose
127443798
2nd Dose
122045377
Precaution Dose
32634367
Precaution Dose
9,06,55,213
Total
2,04,34,03,676
India’s Active Caseload currently stands at 1,43,989. Active cases now constitute 0.33% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.48%. 16,112 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,33,65,890.
16,464 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 2,73,888 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 87.54 Cr (87,54,81,509) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.80% and the Daily Positivity rate is reported to be 6.01%.