হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০৪.২৫ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৯০ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৪৩,৬৭৬ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৯,৬৭৩ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৪৮%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৮৮% ওইরি
31 JUL 2022 9:40AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০৪.২৫ (২,০৪,২৫,৬৯,৫০৯) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৭০,৫০,১৬০গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৯০ (৩,৯০,২৫,১৯১)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪১১৭২৭
অনিশুবা দোজ
১০০৯০৪৪২
প্রিকোসন দোজ
৬৩২৬৪০৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪৩০৬৩৮
অনিশুবা দোজ
১৭৬৭১৬০০
প্রিকোসন দোজ
১২২৩২৮৬৫
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩৯০২৫১৯১
অনিশুবা দোজ
২৭৯৩৩৫৪৪
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬১১৯৫৪২৩
অনিশুবা দোজ
৫১০৬০৩৬৬
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৯৫৩৭৪৪৯
অনিশুবা দোজ
৫০৮৮১৮১২২
প্রিকোসন দোজ
২৩২২৭৫৩৯
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০৩৬৮৯৫৩৫
অনিশুবা দোজ
১৯৫২৮৫০৫৯
প্রিকোসন দোজ
১৫৫৯৯১৮৫
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৭৪৪২৫৫৭
অনিশুবা দোজ
১২২০৩৯৩৮৮
প্রিকোসন দোজ
৩২৫৫২৪৭৪
প্রিকোসন দোজ
৮,৯৯,৩৮,৪৬৮
অপুনবা
২,০৪,২৫,৬৯,৫০৯
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৪৩,৬৭৬তা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.৩৩% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৪৮%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৯,৩৩৬ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৩,৪৯,৭৭৮ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৯,৬৭৩ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৯৬,৪২৪ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৭.৫২ (৮৭,৫২,০৭,৬২১) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৮৮% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৯৬% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 204.25 Cr
Over 3.90 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,43,676
19,673 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.48%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.88%
31 JUL 2022 9:40AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 204.25 Cr (2,04,25,69,509) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,70,50,160 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.90 Cr (3,90,25,191) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10411727
2nd Dose
10090442
Precaution Dose
6326405
FLWs
1st Dose
18430638
2nd Dose
17671600
Precaution Dose
12232865
Age Group 12-14 years
1st Dose
39025191
2nd Dose
27933544
Age Group 15-18 years
1st Dose
61195423
2nd Dose
51060366
Age Group 18-44 years
1st Dose
559537449
2nd Dose
508818122
Precaution Dose
23227539
Age Group 45-59 years
1st Dose
203689535
2nd Dose
195285059
Precaution Dose
15599185
Over 60 years
1st Dose
127442557
2nd Dose
122039388
Precaution Dose
32552474
Precaution Dose
8,99,38,468
Total
2,04,25,69,509
India’s Active Caseload currently stands at 1,43,676. Active cases now constitute 0.33% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.48%. 19,336 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,33,49,778.
19,673 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,96,424 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 87.52 Cr (87,52,07,621) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.88% and the Daily Positivity rate is reported to be 4.96%.