হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০২.৫০ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৮৫ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৪৭,৫১২ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৪,৮৩০ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৪৭%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৫৩% ওইরি
26 JUL 2022 9:31AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০২.৫০ (২,০২,৫০,৫৭,৭১৭) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৬৭,৪৯,৮২১গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৮৫ (৩,৮৫,৯৭,৪৭৮)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪১১২১৮
অনিশুবা দোজ
১০০৮৬৯২০
প্রিকোসন দোজ
৬১৯৯৩৯৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪২৯৫৮০
অনিশুবা দোজ
১৭৬৬৫৪১৩
প্রিকোসন দোজ
১১৯০৮৫২৯
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩৮৫৯৭৪৭৮
অনিশুবা দোজ
২৭২১০৯৯৩
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬১০৪৩১৯৫
অনিশুবা দোজ
৫০৬৭১৬৬০
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৯৩০৭১৬২
অনিশুবা দোজ
৫০৭৮২৭০১১
প্রিকোসন দোজ
১৫৭১৭৫৫১
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০৩৬৪৮৮০৩
অনিশুবা দোজ
১৯৫০৫৯২০৫
প্রিকোসন দোজ
১১১৫৮৯৮৬
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৭৪১৬১০২
অনিশুবা দোজ
১২১৮৯২২৬৯
প্রিকোসন দোজ
৩০৮০৬২৪৬
প্রিকোসন দোজ
৭,৫৭,৯০,৭০৮
অপুনবা
২,০২,৫০,৫৭,৭১৭
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৪৭,৫১২দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.৩৪% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৪৭%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৮,১৫৯ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩২,৪৬,৮২৯ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৪,৮৩০ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,২৬,১০২ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৭.৩১ (৮৭,৩১,৮৫,৯১৭) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৫৩% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.৪৮% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 202.50 Cr
Over 3.85 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,47,512
14,830 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.47%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.53%
26 JUL 2022 9:31AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 202.50 Cr (2,02,50,57,717) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,67,49,821 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.85 Cr (3,85,97,478) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10411218
2nd Dose
10086920
Precaution Dose
6199396
FLWs
1st Dose
18429580
2nd Dose
17665413
Precaution Dose
11908529
Age Group 12-14 years
1st Dose
38597478
2nd Dose
27210993
Age Group 15-18 years
1st Dose
61043195
2nd Dose
50671660
Age Group 18-44 years
1st Dose
559307162
2nd Dose
507827011
Precaution Dose
15717551
Age Group 45-59 years
1st Dose
203648803
2nd Dose
195059205
Precaution Dose
11158986
Over 60 years
1st Dose
127416102
2nd Dose
121892269
Precaution Dose
30806246
Precaution Dose
7,57,90,708
Total
2,02,50,57,717
India’s Active Caseload currently stands at 1,47,512. Active cases now constitute 0.34% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.47%. 18,159 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,32,46,829.
14,830 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,26,102 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 87.31 Cr (87,31,85,917) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.53% and the Daily Positivity rate is reported to be 3.48%.