লেবর অমসুং ইম্প্লোইমেন্ত মন্ত্রালয়
লেবর অমসুং এমপ্লোইমেন্ত মন্ত্রালয়না লেম্না প্রিকোসনরী দোজ কাপ্নবগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব পাঙথোকখ্রে
মন্ত্রীনা ইলিজিবল ওইবা মীওই পুম্নমক তীকা থাদোক্নবা হায়খ্রে
ইশাবু শাফনা থম্বনা খুন্নাই অমসুং লৈবাক অসিবু কোবিদ-১৯ লাইচৎতগী শাফনা থম্বা ঙমগনি: ভুপেন্দ্র য়াদব
15 JUL 2022 4:13PM by PIB Imphal
‘আজাদী কা অমৃত মহোৎসব’কী শরুক ওইনা শ্রাম শক্তি ভবন্দা ঙসি কোবিদ-১৯গী লেম্না প্রিকোসন দোজ কাপ্নবা ভেক্সিনেসন দ্রাইব লেবর অমসুং এমপ্লোইমেন্ত মন্ত্রালয়না পাঙথোকখ্রে। লেবর অমসুং এমপ্লোইমেন্ত, এনভাইর্নমেন্ত, ফোরেস্ত অমসুং ক্লাইমেৎ চেঞ্জকী মন্ত্রী শ্রী ভুপেন্দ্র য়াদনা বুস্তর দোজ কাপতুনা ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসি হৌখি। লেবর অমসুং এমপ্লোইমেন্তগী সেক্রেতরী শ্রী সুনিল বর্থৱালনসু কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন ভেক্সিন কাপখি।
কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ লেম্না কাপ্পগী দ্রাইব হৌদোকপগী থৌরমদা মহাক্কী ৱারোল পীবদা মন্ত্রীনা ইলিজিবল ওইবা মীওই খুদিংমক্না তীকা থাদোক্নবা হায়খি। মহাক্না হায়খি মদুদি ইশাবু শাফনা থম্বনা খুন্নাই অমসুং লৈবাক অসিবু কোবিদ-১৯ লাইচৎতগী শাফনা থম্বা ঙমগনি। মহাক্না মখা তানা হায়খি মদুদি লেবর অমসুং এমপ্লোইমেন্ত মন্ত্রালয়গী মখাদা লৈবা স্তাফ পুম্নমক অমসুং ভারত শিনবা থুংবদা লৈরিবা মাগী সংস্থানশিংনা ই.এস.আই.সি.গী দোক্তরশিং/পেরা-মেদিকেলশিংগী মতেংগা লোয়ননা মথংগী নুমিৎ ৭৫দা ভেক্সিন কাপথোক্কদবনি। থৌরম অসিদা মীওই ১৫০ হেন্না কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপখি।
ভারত সরকারনা ইলিজিবল ওইবা মীওইশিংদা সরকারগী ভেক্সিনেসন সেন্তরশিংদা কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ লেম্না কাপ্নবগীদমক লৈবাক শিনবা থুংবদা দ্রাইব অসি হৌখি। লেম্না প্রিকোসন দোজ কাপ্পগী খুদোংচাবা অসি ই.এস.আই.সি. হোস্পিতাল অমা হেক্তদা ফংগনি। নীংতম্বগী চহি ৭৫ শুবগী পালন তৌবা ওইনা ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসি ঙসিদগী হৌখি অমসুং মথংগী নুমিৎ ৭৫ ফাওবা চত্থগনি।

Ministry of Labour & Employment
Vaccination Drive for free precautionary dose organized by the Ministry of Labour & employment
Minister urges all eligible persons to get vaccinated
By securing oneself, the society and the country can be secured from Covid-19 pandemic; Bhupender Yadav
15 JUL 2022 4:13PM by PIB Delhi
Ministry of Labour & Employment organized Vaccination Drive for free Precaution Dose for Covid-19 today at Shram Shakti Bhawan, as a part of ‘Azadi ka Amrit Mahotsav’. Shri Bhupender Yadav, Minister of Labour & Employment, Environment, Forest & Climate Change started the vaccination drive started by taking booster dose. Shri Sunil Barthwal, Secretary, Labour & Employment was also administered the Precaution vaccine for Covid-19.
In his address during the launch of free Precaution Dose of Covid-19, the Minister urged all eligible persons to get vaccinated. He said that by securing oneself, the society and the country can be secured from Covid-19 pandemic. He further informed that all the staff under Ministry of Labour & Employment and its organizations throughout India will be vaccinated in next 75 days with the help of Doctors/Para-Medicals of ESIC. More than 150 people were vaccinated with the precaution dose of Covid-19 during the event.
Govt. of India has started a drive across the country, to provide free Precaution Dose of Covid-19 at Govt. vaccination centres to eligible adults. The facility of free Precaution Dose can also be availed at any of ESIC Hospitals. Commemorating 75 years of Independence, the vaccination drive started today and will continue for next 75 days.