হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৯ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৭৫ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৩১,০৪৩ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৩,৬১৫ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫০%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.২৪% ওইরি
12 JUL 2022 9:33AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৯ (১,৯৯,০০,৫৯,৫৩৬) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৬১,১৯,৫৭৯গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৭৫ (৩,৭৫,৫৬,২৬৯)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৯,৮৫৮
অনিশুবা দোজ
১,০০,৭৪,৫৯৩
প্রিকোসন দোজ
৫৯,০৬,৩৭৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২৬,১৮২
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৪২,৯২৪
প্রিকোসন দোজ
১,১০,২৪,৬৭৯
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৭৫,৫৬,২৬৯
অনিশুবা দোজ
২,৫৩,০০,৩৯৪
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,০৭,১৯,৯২১
অনিশুবা দোজ
৪,৯৬,৬৪,৪৬৯
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৮৬,৮৪,১৮৪
অনিশুবা দোজ
৫০,৪৫,২২,৭৮৮
প্রিকোসন দোজ
৪০,৮৮,৫৬৫
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৫,৩৩,৬৫৮
অনিশুবা দোজ
১৯,৪২,৩৪,২১০
প্রিকোসন দোজ
৩০,৮৭,৮৭৮
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৩,৩২,১৭৮
অনিশুবা দোজ
১২,১৩,৫৯,৩৫৫
প্রিকোসন দোজ
২,৬৪,৯১,০৫৮
প্রিকোসন দোজ
৫,০৫,৯৮,৫৫৩
অপুনবা
১,৯৯,০০,৫৯,৫৩৬
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৩১,০৪৩দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.৩০% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫০%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৩,২৬৫ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৯,৯৬,৪২৭ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৩,৬১৫ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,২১,২৯২ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৬.৭৩ (৮৬,৭৩,১০,২৭২) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.২৪% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.২৩% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 199 Cr
Over 3.75 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,31,043
13,615 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.50%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.24%
12 JUL 2022 9:33AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 199 Cr (1,99,00,59,536) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,61,19,579 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.75 Cr (3,75,56,269) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,09,858
2nd Dose
1,00,74,593
Precaution Dose
59,06,373
FLWs
1st Dose
1,84,26,182
2nd Dose
1,76,42,924
Precaution Dose
1,10,24,679
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,75,56,269
2nd Dose
2,53,00,394
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,07,19,921
2nd Dose
4,96,64,469
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,86,84,184
2nd Dose
50,45,22,788
Precaution Dose
40,88,565
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,35,33,658
2nd Dose
19,42,34,210
Precaution Dose
30,87,878
Over 60 years
1st Dose
12,73,32,178
2nd Dose
12,13,59,355
Precaution Dose
2,64,91,058
Precaution Dose
5,05,98,553
Total
1,99,00,59,536
India’s Active Caseload currently stands at 1,31,043. Active cases now constitute 0.30% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.50%. 13,265 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,29,96,427.
13,615 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,21,292 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 86.73 Cr (86,73,10,272) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.24% and the Daily Positivity rate is reported to be 3.23%.