রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
ইদ-উজ-জুহা লাকপদা ভারতকী রাস্ত্রপতিনা য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি
09 JUL 2022 4:34PM by PIB Imphal
ইদ-উজ-জুহা লাকপদা ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রী রামনাথ কোবিন্দনা লৈবাক্কী মীয়াম তরাম্না ওকখ্রে।
মহাক্কী পাউজেলদা রাস্ত্রপতিনা হায়খি, “ ইদ-উজ-জুহা থৌরম লাকপদা নাগরিক খুদিংমক, মরুওইনা ঐখোয়গী মুস্লিম ইচিন-ইনাওশিং অমসুং ইচল-ইচেশিংগী মফমদা ঐনা ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি।
ইদ-উজ-জুহাগী কুহ্মৈ অসি কৎথোকপা অমসুং মীওইবা খুন্নাইগী থবক তৌবগী খুদম অমনি। মসিগী কুহ্মৈ অসিনা হাজরাত ইব্রাহিম্না উৎখিবা মশামক কৎথোকপগী লম্বী অদু ইন্নবা ঐখোয়দা ইথিল পীরি।
থৌরম অসি লাকপদা, মীওইবা খুন্নাইগী থবক তৌনবা অমসুং লৈবাক অসি চাউখৎনবা অমসুং নুংঙাই য়াইফনবা ঐখোয় ইশামক অমুক হন্না কৎথোক্নবা ঐখোয় ৱারেপ লৌরসি”।
Please click here to see the President's Message in Hindi

President's Secretariat
President of India’s Greetings on The Eve of Eid-Uz-Zuha
09 JUL 2022 4:34PM by PIB Delhi
The President of India, Shri Ram Nath Kovind has greeted fellow citizens on the eve of Eid-uz-Zuha.
In his message the President has said, “On the occasion of Eid-uz-Zuha, I extend my greetings to all the fellow citizens, especially our Muslim brothers and sisters.
The festival of Eid-uz-Zuha is a symbol of sacrifice and service to the humanity. This festival inspires us to follow the path of self-sacrifice shown by Hazrat Ibrahim.
On this occasion, let us resolve to rededicate ourselves to the service of mankind and work for the prosperity and development of the nation”.
Please click here to see the President's Message in Hindi