Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
05 JUL 2022 9:25AM by PIB Delhi
198.09 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 1,14,475
Active cases stand at 0.26%
Recovery Rate currently at 98.53%
12,456 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,28,91,933
13,086 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (2.90%)
Weekly Positivity Rate (3.81%)
86.44 cr Total Tests conducted so far; 4,51,312 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
05 JUL 2022 9:25AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৮.০৯ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,১৪,৪৭৫ লৈরি
এক্তিব কেস ০.২৬% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৫৩% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১২,৪৫৬ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৮,৯১,৯৩৩ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৩,০৮৬ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (২.৯০%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৩.৮১%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৬.৪৪ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৫১,৩১২ তৌখি