Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 197.84 Cr
Over 3.68 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,09,568
17,092 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.54%
Weekly Positivity Rate is presently at 3.56%
02 JUL 2022 9:59AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 197.84 Cr (1,97,84,80,015) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,57,98,020 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.68 Cr (3,68,29,621) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,09,062
2nd Dose
1,00,66,992
Precaution Dose
57,27,435
FLWs
1st Dose
1,84,24,280
2nd Dose
1,76,28,543
Precaution Dose
1,03,73,513
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,68,29,621
2nd Dose
2,37,81,477
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,04,90,350
2nd Dose
4,89,46,846
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,83,21,812
2nd Dose
50,19,67,230
Precaution Dose
30,75,791
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,34,58,642
2nd Dose
19,35,90,935
Precaution Dose
26,29,017
Over 60 years
1st Dose
12,72,72,456
2nd Dose
12,09,26,388
Precaution Dose
2,45,59,625
Precaution Dose
4,63,65,381
Total
1,97,84,80,015
India’s Active Caseload currently stands at 1,09,568. Active cases now constitute 0.25% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.54%. 14,684 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,28,51,590.
17,092 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,12,570 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 86.32 Cr (86,32,90,209) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 3.56% and the Daily Positivity rate is reported to be 4.14%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৭.৮৪ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৬৮ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,০৯,৫৬৮ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৭,০৯২ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫৪%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৩.৫৬% ওইরি
02 JUL 2022 9:59AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৭.৮৪ (১,৯৭,৮৪,৮০,০১৫) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৫৭,৯৮,০২০গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৬৮ (৩,৬৮,২৯,৬২১)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৯,০৬২
অনিশুবা দোজ
১,০০,৬৬,৯৯২
প্রিকোসন দোজ
৫৭,২৭,৪৩৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২৪,২৮০
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,২৮,৫৪৩
প্রিকোসন দোজ
১,০৩,৭৩,৫১৩
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৬৮,২৯,৬২১
অনিশুবা দোজ
২,৩৭,৮১,৪৭৭
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,০৪,৯০,৩৫০
অনিশুবা দোজ
৪,৮৯,৪৬,৮৪৬
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৮৩,২১,৮১২
অনিশুবা দোজ
৫০,১৯,৬৭,২৩০
প্রিকোসন দোজ
৩০,৭৫,৭৯১
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৪,৫৮,৬৪২
অনিশুবা দোজ
১৯,৩৫,৯০,৯৩৫
প্রিকোসন দোজ
২৬,২৯,০১৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭২,৭২,৪৫৬
অনিশুবা দোজ
১২,০৯,২৬,৩৮৮
প্রিকোসন দোজ
২,৪৫,৫৯,৬২৫
প্রিকোসন দোজ
৪,৬৩,৬৫,৩৮১
অপুনবা
১,৯৭,৮৪,৮০,০১৫
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,০৯,৫৬৮দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২৫% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫৪%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৪,৬৮৪ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৮,৫১,৫৯০ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৭,০৯২ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,১২,৫৭০ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৬.৩২ (৮৬,৩২,৯০,২০৯) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.৫৬% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.১৪% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি