হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
30 JUN 2022 9:17AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৭.৬১ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,০৪,৫৫৫ লৈরি
এক্তিব কেস ০.২৪% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৫৫% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৩,৮২৭ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৮,২২,৪৯৩ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৮,৮১৯ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৪.১৬%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৩.৭২%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৬.২৩ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৫২,৪৩০ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
30 JUN 2022 9:17AM by PIB Delhi
197.61 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 1,04,555
Active cases stand at 0.24%
Recovery Rate currently at 98.55%
13,827 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,28,22,493
18,819 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (4.16%)
Weekly Positivity Rate (3.72%)
86.23 cr Total Tests conducted so far; 4,52,430 tests conducted in the last 24 hours