হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
28 JUN 2022 9:10AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৭.৩১ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৯৬,৭০০ লৈরি
এক্তিব কেস ০.২২% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৫৭% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৯,৪৮৬ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৭,৯৭,০৯২ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১১,৭৯৩ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (২.৪৯%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৩.৩৬%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৬.০৭ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৭৩,৭১৭ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
28 JUN 2022 9:10AM by PIB Delhi
197.31 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 96,700
Active cases stand at 0.22%
Recovery Rate currently at 98.57%
9,486 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,27,97,092
11,793 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (2.49%)
Weekly Positivity Rate (3.36%)
86.14 cr Total Tests conducted so far; 4,73,717 tests conducted in the last 24 hours