Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 197.08 Cr
Over 3.63 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 92,576
11,739 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.58%
Weekly Positivity Rate is presently at 3.25%
26 JUN 2022 9:29AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 197.08 Cr (1,97,08,51,580) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,55,80,569 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.63 Cr (3,63,09,335) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,08,698
2nd Dose
1,00,61,673
Precaution Dose
56,29,072
FLWs
1st Dose
1,84,23,095
2nd Dose
1,76,20,916
Precaution Dose
1,00,07,350
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,63,09,335
2nd Dose
2,25,65,561
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,03,05,517
2nd Dose
4,83,71,073
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,81,10,903
2nd Dose
50,01,42,106
Precaution Dose
25,38,431
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,34,23,824
2nd Dose
19,31,79,513
Precaution Dose
23,51,974
Over 60 years
1st Dose
12,72,34,650
2nd Dose
12,06,44,611
Precaution Dose
2,35,23,278
Precaution Dose
4,40,50,105
Total
1,97,08,51,580
India’s Active Caseload currently stands at 92,576. Active cases now constitute 0.21% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.58%. 10,917 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,27,72,398.
11,739 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,53,940 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 86.07 Cr (86,07,12,079) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 3.25% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.59%.

|
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৭.০৮হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৬৩ হেন্না কাপখ্রে ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৯২,৫৭৬ ওইরি হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১১,৭৩৯ রিপোর্ত তৌরকখি রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫৮%দা লৈরি চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৩.২৫% ওইরি
26 JUN 2022 9:29AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৭.০৮ (১,৯৭,০৮,৫১,৫৮০) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৫৫,৮০,৫৬৯গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৬৩ (৩,৬৩,০৯,৩৩৫) দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৮,৬৯৮
অনিশুবা দোজ
১,০০,৬১,৬৭৩
প্রিকোসন দোজ
৫৬,২৯,০৭২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২৩,০৯৫
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,২০,৯১৬
প্রিকোসন দোজ
১,০০,০৭,৩৫০
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৬৩,০৯,৩৩৫
অনিশুবা দোজ
২,২৫,৬৫,৫৬১
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,০৩,০৫,৫১৭
অনিশুবা দোজ
৪,৮৩,৭১,০৭৩
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৮১,১০,৯০৩
অনিশুবা দোজ
৫০,০১,৪২,১০৬
প্রিকোসন দোজ
২৫,৩৮,৪৩১
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৪,২৩,৮২৪
অনিশুবা দোজ
১৯,৩১,৭৯,৫১৩
প্রিকোসন দোজ
২৩,৫১,৯৭৪
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭২,৩৪,৬৫০
অনিশুবা দোজ
১২,০৬,৪৪,৬১১
প্রিকোসন দোজ
২,৩৫,২৩,২৭৮
প্রিকোসন দোজ
৪,৪০,৫০,১০৫
অপুনবা
১,৯৭,০৮,৫১,৫৮০
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৯২,৫৭৬দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২১% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫৮%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১০,৯১৭ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৭,৭২,৩৯৮ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১১,৭৩৯ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৫৩,৯৪০ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৬.০৭ (৮৬,০৭,১২,০৭৯) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.২৫% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৫৯%ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি।