হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৬.৯৪ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৬২ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৯১,৭৭৯ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৫,৯৪০ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫৮%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৩.৩০% ওইরি
25 JUN 2022 9:32AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৬.৯৪ (১,৯৬,৯৪,৪০,৯৩২) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৫৫,৩৬,৮০২গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৬২ (৩,৬২,২০,৭৮১)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৮,৬২৮
অনিশুবা দোজ
১,০০,৬০,৮৯১
প্রিকোসন দোজ
৫৬,১১,৫৮৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২২,৯০৬
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,১৯,৩৮৩
প্রিকোসন দোজ
৯৯,৪০,১৪০
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৬২,২০,৭৮১
অনিশুবা দোজ
২,২৩,৩৬,১৭৫
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,০২,৭২,৫২৯
অনিশুবা দোজ
৪,৮২,৭৮,৫৬০
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৮০,৬৯,১২৫
অনিশুবা দোজ
৪৯,৯৮,০২,৩৮০
প্রিকোসন দোজ
২৪,০৭,২৭৩
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৪,১৪,৮০১
অনিশুবা দোজ
১৯,৩০,৯৯,২৬৮
প্রিকোসন দোজ
২২,৯৩,২৮০
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭২,২৮,৭৮১
অনিশুবা দোজ
১২,০৫,৮৯,১৪১
প্রিকোসন দোজ
২,৩৩,৬৫,৩০১
প্রিকোসন দোজ
৪,৩৬,১৭,৫৮৩
অপুনবা
১,৯৬,৯৪,৪০,৯৩২
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৯১,৭৭৯দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২১% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫৮%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১২,৪২৫ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৭,৬১,৪৮১ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৫,৯৪০ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৬৩,১০৩ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৬.০২ (৮৬,০২,৫৮,১৩৯) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.৩০% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৩৯% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 196.94 Cr
Over 3.62 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 91,779
15,940 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.58%
​​​​​​​Weekly Positivity Rate is presently at 3.30%
25 JUN 2022 9:32AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 196.94 Cr (1,96,94,40,932) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,55,36,802 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.62 Cr (3,62,20,781) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,08,628
2nd Dose
1,00,60,891
Precaution Dose
56,11,589
FLWs
1st Dose
1,84,22,906
2nd Dose
1,76,19,383
Precaution Dose
99,40,140
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,62,20,781
2nd Dose
2,23,36,175
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,02,72,529
2nd Dose
4,82,78,560
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,80,69,125
2nd Dose
49,98,02,380
Precaution Dose
24,07,273
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,34,14,801
2nd Dose
19,30,99,268
Precaution Dose
22,93,280
Over 60 years
1st Dose
12,72,28,781
2nd Dose
12,05,89,141
Precaution Dose
2,33,65,301
Precaution Dose
4,36,17,583
Total
1,96,94,40,932
India’s Active Caseload currently stands at 91,779. Active cases now constitute 0.21% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.58%. 12,425 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,27,61,481.
15,940 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,63,103 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 86.02 Cr (86,02,58,139) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 3.30% and the Daily Positivity rate is reported to be 4.39%.