হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
24 JUN 2022 9:11AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৬.৭৭ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৮৮,২৮৪ লৈরি
এক্তিব কেস ০.২০% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৫৯% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৩,০২৯ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৭,৪৯,০৫৬ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৭,৩৩৬ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৪.৩২%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৩.০৭%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৫.৯৮ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,০১,৬৪৯ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
24 JUN 2022 9:11AM by PIB Delhi
196.77 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 88,284
Active cases stand at 0.20%
Recovery Rate currently at 98.59%
13,029 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,27,49,056
17,336 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (4.32%)
Weekly Positivity Rate (3.07%)
85.98 cr Total Tests conducted so far; 4,01,649 tests conducted in the last 24 hours