হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৬.৪৫ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৫৮ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৮১,৬৮৭ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১২,২৪৯ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৬০%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ২.৯০% ওইরি
22 JUN 2022 9:46AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৬.৪৫ (১,৯৬,৪৫,৯৯,৯০৬) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৫৪,০২,২০৭কী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৫৮ (৩,৫৮,৯৯,১৯৯)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৮,৩৯৯
অনিশুবা দোজ
১,০০,৫৭,৫৪৪
প্রিকোসন দোজ
৫৫,৫৬,১২৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২২,৩৫১
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,১৪,০৬৬
প্রিকোসন দোজ
৯৭,২৩,৫৪৯
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৫৮,৯৯,১৯৯
অনিশুবা দোজ
২,১৫,১৯,৭৩৪
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,০১,৬০,২৯৯
অনিশুবা দোজ
৪,৭৯,৩৭,৪৫৬
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৭৯,৫৪,৯৫৩
অনিশুবা দোজ
৪৯,৮৫,৫৩,২৯৬
প্রিকোসন দোজ
২১,৫৫,৫৩৮
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৩,৯৫,৪৪১
অনিশুবা দোজ
১৯,২৮,০৯,৮৩৭
প্রিকোসন দোজ
২১,৬২,৫৩৪
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭২,১৩,৬৫৪
অনিশুবা দোজ
১২,০৩,৯০,৫৬৫
প্রিকোসন দোজ
২,২৬,৬৫,৩৬৩
প্রিকোসন দোজ
৪,২২,৬৩,১১২
অপুনবা
১,৯৬,৪৫,৯৯,৯০৬
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৮১,৬৮৭তা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.১৯% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৬০%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৯,৮৬২ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৭,২৫,০৫৫ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১২,২৪৯ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,১০,৬২৩ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৫.৮৮ (৮৫,৮৮,৩৬,৯৭৭) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৯০% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.৯৪% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 196.45 Cr
Over 3.58 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 81,687
12,249 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.60%
Weekly Positivity Rate is presently at 2.90%
22 JUN 2022 9:46AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 196.45 Cr (1,96,45,99,906) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,54,02,207 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.58 Cr (3,58,99,199) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,08,399
2nd Dose
1,00,57,544
Precaution Dose
55,56,128
FLWs
1st Dose
1,84,22,351
2nd Dose
1,76,14,066
Precaution Dose
97,23,549
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,58,99,199
2nd Dose
2,15,19,734
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,01,60,299
2nd Dose
4,79,37,456
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,79,54,953
2nd Dose
49,85,53,296
Precaution Dose
21,55,538
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,33,95,441
2nd Dose
19,28,09,837
Precaution Dose
21,62,534
Over 60 years
1st Dose
12,72,13,654
2nd Dose
12,03,90,565
Precaution Dose
2,26,65,363
Precaution Dose
4,22,63,112
Total
1,96,45,99,906
India’s Active Caseload currently stands at 81,687. Active cases now constitute 0.19% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.60%. 9,862 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,27,25,055.
12,249 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,10,623 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 85.88 Cr (85,88,36,977) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 2.90% and the Daily Positivity rate is reported to be 3.94%.