হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
21 JUN 2022 9:23AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৬.৩২ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৭৯,৩১৩ লৈরি
এক্তিব কেস ০.১৮% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৬১% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৭,২৯৩ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৭,১৫,১৯৩ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৯,৯২৩ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (২.৫৫%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (২.৬৭%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৫.৮৫ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৩,৮৮,৬৪১ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
21 JUN 2022 9:23AM by PIB Delhi
196.32 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 79,313
Active cases stand at 0.18%
Recovery Rate currently at 98.61%
7,293 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,27,15,193
9,923 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (2.55%)
Weekly Positivity Rate (2.67%)
85.85 cr Total Tests conducted so far; 3,88,641 tests conducted in the last 24 hours