হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
20 JUN 2022 9:23AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৬.১৮ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৭৬,৭০০ লৈরি
এক্তিব কেস ০.১৮% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৬১% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৮,৫৩৭ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৭,০৭,৯০০ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১২,৭৮১ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৪.৩২%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (২.৬২%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৫.৮১ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ২,৯৬,০৫০ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
20 JUN 2022 9:23AM by PIB Delhi
196.18 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 76,700
Active cases stand at 0.18%
Recovery Rate currently at 98.61%
8,537 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,27,07,900
12,781 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (4.32%)
Weekly Positivity Rate (2.62%)
85.81 cr Total Tests conducted so far; 2,96,050 tests conducted in the last 24 hours