Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
19 JUN 2022 10:00AM by PIB Delhi
196.14 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 72,474
Active cases stand at 0.17%
Recovery Rate currently at 98.62%
8,518 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,26,99,363
12,899 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (2.89%)
Weekly Positivity Rate (2.50%)
85.78 cr Total Tests conducted so far; 4,46,387 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
19 JUN 2022 10:00AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৬.১৪ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৭২,৪৭৪ লৈরি
এক্তিব কেস ০.১৭% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৬২% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৮,৫১৮ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৬,৯৯,৩৬৩ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১২,৮৯৯ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (২.৮৯%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (২.৫০%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৫.৭৮ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৪৬,৩৮৭ তৌখি