হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৬ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৫৬ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৬৮,১০৮ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৩,২১৬ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৬৩%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ২.৪৭% ওইরি
18 JUN 2022 10:17AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৬ (১,৯৬,০০,৪২,৭৬৮) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৫২,৬৬,৩৩০গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৫৬ (৩,৫৬,৪০,১৩৩)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৮,১৭০
অনিশুবা দোজ
১,০০,৫৪,৯৮১
প্রিকোসন দোজ
৫৫,০৩,৯৬২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২১,৬৭০
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,০৯,৬১৪
প্রিকোসন দোজ
৯৫,২৪,৫১১
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৫৬,৪০,১৩৩
অনিশুবা দোজ
২,০৭,৮০,২৪৮
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,০০,৫৪,২২৮
অনিশুবা দোজ
৪,৭৬,০৬,১৭৭
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৭৮,৪৯,৩৯১
অনিশুবা দোজ
৪৯,৭৩,১১,৩২৯
প্রিকোসন দোজ
১৮,৮৩,৭৯৯
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৩,৭৮,৩২৪
অনিশুবা দোজ
১৯,২৫,২৯,৭৮৩
প্রিকোসন দোজ
২০,২৫,৭৪০
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭১,৯৮,৪৭৮
অনিশুবা দোজ
১২,০১,৯৬,৩২১
প্রিকোসন দোজ
২,২০,৬৫,৯০৯
প্রিকোসন দোজ
৪,১০,০৩,৯২১
অপুনবা
১,৯৬,০০,৪২,৭৬৮
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৬৮,১০৮দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.১৬% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৬৩%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৮,১৪৮ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৬,৯০,৮৪৫ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৩,২১৬ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৮৪,৯২৪ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৫.৭৩ (৮৫,৭৩,৯৫,২৭৬) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৪৭% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৭৩% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 196 Cr
Over 3.56 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 68,108
13,216 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.63%
Weekly Positivity Rate is presently at 2.47%
18 JUN 2022 10:17AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 196 Cr (1,96,00,42,768) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,52,66,330 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.56 Cr (3,56,40,133) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,08,170
2nd Dose
1,00,54,981
Precaution Dose
55,03,962
FLWs
1st Dose
1,84,21,670
2nd Dose
1,76,09,614
Precaution Dose
95,24,511
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,56,40,133
2nd Dose
2,07,80,248
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,00,54,228
2nd Dose
4,76,06,177
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,78,49,391
2nd Dose
49,73,11,329
Precaution Dose
18,83,799
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,33,78,324
2nd Dose
19,25,29,783
Precaution Dose
20,25,740
Over 60 years
1st Dose
12,71,98,478
2nd Dose
12,01,96,321
Precaution Dose
2,20,65,909
Precaution Dose
4,10,03,921
Total
1,96,00,42,768
India’s Active Caseload currently stands at 68,108. Active cases now constitute 0.16% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.63%. 8,148 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,26,90,845.
13,216 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,84,924 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 85.73 Cr (85,73,95,276) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 2.47% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.73%.