হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
17 JUN 2022 9:34AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৫.৮৪ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৬৩,০৬৩ লৈরি
এক্তিব কেস ০.১৫% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৬৪% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৭,৯৮৫ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৬,৮২,৬৯৭ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১২,৮৪৭ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (২.৪৭%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (২.৪১%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৫.৬৯ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৫,১৯,৯০৩ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
17 JUN 2022 9:34AM by PIB Delhi
195.84 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 63,063
Active cases stand at 0.15%
Recovery Rate currently at 98.64%
7,985 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,26,82,697
12,847 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (2.47%)
Weekly Positivity Rate (2.41%)
85.69 cr Total Tests conducted so far; 5,19,903 tests conducted in the last 24 hours