হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৫.৮৪ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৫৫ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৬৩,০৬৩ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১২,৮৪৭ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৬৪%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ২.৪১% ওইরি
17 JUN 2022 9:49AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৫.৮৪ (১,৯৫,৮৪,০৩,৪৭১) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৫২,১৯,২৫৮গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৫৫ (৩,৫৫,৩৫,১২২)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৮,১০৫
অনিশুবা দোজ
১,০০,৫৪,১১৯
প্রিকোসন দোজ
৫৪,৮৫,২১৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২১,৪১৬
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,০৮,১৪৪
প্রিকোসন দোজ
৯৪,৫৫,১৭৪
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৫৫,৩৫,১২২
অনিশুবা দোজ
২,০৫,০৯,৬১৭
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,০০,১৫,৫৭৩
অনিশুবা দোজ
৪,৭৪,৭৩,১৮৩
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৭৮,০৯,৫২১
অনিশুবা দোজ
৪৯,৬৮,৬৩,৮২৫
প্রিকোসন দোজ
১৭,৯৭,২৭১
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৩,৭২,১২০
অনিশুবা দোজ
১৯,২৪,৩০,৯৯৮
প্রিকোসন দোজ
১৯,৮২,৩৩৫
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭১,৯৩,২২৬
অনিশুবা দোজ
১২,০১,২৩,৬৬৪
প্রিকোসন দোজ
২,১৮,৬৪,৮৩৯
প্রিকোসন দোজ
৪,০৫,৮৪,৮৩৮
অপুনবা
১,৯৫,৮৪,০৩,৪৭১
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৬৩,০৬৩দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.১৫% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৬৪%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৭,৯৮৫ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৬,৮২,৬৯৭ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১২,৮৪৭ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৫,১৯,৯০৩ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৫.৬৯ (৮৫,৬৯,১০,৩৫২) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৪১% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৪৭% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 195.84 Cr
Over 3.55 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 63,063
12,847 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.64%
Weekly Positivity Rate is presently at 2.41%
17 JUN 2022 9:49AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 195.84 Cr (1,95,84,03,471) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,52,19,258 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.55 Cr (3,55,35,122) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,08,105
2nd Dose
1,00,54,119
Precaution Dose
54,85,219
FLWs
1st Dose
1,84,21,416
2nd Dose
1,76,08,144
Precaution Dose
94,55,174
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,55,35,122
2nd Dose
2,05,09,617
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,00,15,573
2nd Dose
4,74,73,183
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,78,09,521
2nd Dose
49,68,63,825
Precaution Dose
17,97,271
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,33,72,120
2nd Dose
19,24,30,998
Precaution Dose
19,82,335
Over 60 years
1st Dose
12,71,93,226
2nd Dose
12,01,23,664
Precaution Dose
2,18,64,839
Precaution Dose
4,05,84,838
Total
1,95,84,03,471
India’s Active Caseload currently stands at 63,063. Active cases now constitute 0.15% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.64%. 7,985 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,26,82,697.
12,847 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 5,19,903 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 85.69 Cr (85,69,10,352) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 2.41% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.47%.