য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ‘অগ্নিপথ স্কিম’ লাউথোকখিবগা মরী লৈননা, কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রালয়না স্কিম অসিগী মখাদা চহি ৪ মপুং ফানা সেবা তৌখ্রবা ‘অগ্নিবীর’শিংদা সি.এ.পি.এফ. অমসুং অসম রাইফল খনবদা অহানবা খুদোংচাবা পীনবা ৱারেপ লৌখ্রে
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রালয়না স্কিম অসিগী মখাদা চহি ৪ মপুং ফানা সেবা তৌখ্রবা ‘অগ্নিবীর’শিংদা সি.এ.পি.এফ. অমসুং অসম রাইফল খনবদা অহানবা খুদোংচাবা পীনবা ৱারেপ লৌখ্রে
গৃহ মন্ত্রালয়গী অসিগুম্বা ৱারেপকা লোয়ননা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী লুচিং মখাদা, ‘অগ্নিপথ য়োজনা’গী মখাদা ত্রেনিং ফংলবা নহারোলশিংনা লৈবাক্কী সর্ভিস অমসুং সেক্যুরিতীগী হীরমদা মশাগী শরুক তম্বা ঙম্লগনি অমসুং ঙসিগী ৱারেপ অসিদা য়ুম্ফম ওইদুনা কুপথবা থৌরাং য়াৎপগী শেম-শাবসু হৌখ্রে
15 JUN 2022 2:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ‘অগ্নিপথ স্কিম’ লাউথোকখিবগা মরী লৈননা, কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রালয়না স্কিম অসিগী মখাদা চহি ৪ মপুং ফানা সেবা তৌখ্রবা ‘অগ্নিবীর’শিংদা সি.এ.পি.এফ. অমসুং অসম রাইফল খনবদা অহানবা খুদোংচাবা পীনবা ৱারেপ লৌখ্রে।
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রালয়না মখোয়গী ত্বীত খরগী খুত্থাংদা ‘অগ্নিপথ য়োজনা’ হায়বসি লৈবাক্কী নহারোলশিংগী অফবা তুংগী মতম অমা লৈহন্নবগীদমক্তা শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী মিৎয়েং শানবা অমসুং তরাম্না ওক্নগদবা ৱারেপ অমনি হায়খ্রে। মসিগী মরী লৈননা, কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রালয়না স্কিম অসিগী মখাদা চহি ৪ মপুং ফানা সেবা তৌখ্রবা ‘অগ্নিবীর’শিংদা সি.এ.পি.এফ. অমসুং অসম রাইফল খনবদা অহানবা খুদোংচাবা পীনবা ৱারেপ লৌখ্রে।
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রালয়গী ওফিসনা অসুম্না হায়খি, “গৃহ মন্ত্রালয়গী অসিগুম্বা ৱারেপকা লোয়ননা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী লুচিং মখাদা, ‘অগ্নিপথ য়োজনা’গী মখাদা ত্রেনিং ফংলবা নহারোলশিংনা লৈবাক্কী সর্ভিস অমসুং সেক্যুরিতীগী হীরমদা মশাগী শরুক তম্বা ঙম্লগনি অমসুং ঙসিগী ৱারেপ অসিদা য়ুম্ফম ওইদুনা কুপথবা থৌরাং য়াৎপগী শেম-শাবসু হৌখ্রে”।

Ministry of Home Affairs
In the context of the announcement of 'Agnipath Scheme' by Prime Minister Shri Narendra Modi, the Union Home Ministry has decided to give priority to ‘Agniveers’ who have completed four years under this scheme for recruitment into CAPFs and Assam Rifles
The Ministry of Home Affairs has decided to give priority to Agniveers who have completed four years under this scheme for recruitment into CAPFs and Assam Rifles
With this decision of the Ministry of Home Affairs, under the guidance of Prime Minister Shri Narendra Modi, youth trained under the 'Agnipath Yojana' will be able to contribute to the service and security of the Nation, the preparation of a detailed plan has been started based on today’s decision
15 JUN 2022 2:06PM by PIB Delhi
In the context of the announcement of 'Agnipath Scheme' by Prime Minister Shri Narendra Modi, the Union Home Ministry has decided today to give priority to Agniveers who have completed four years under this scheme for recruitment into CAPFs and Assam Rifles.
The Union Home Minister's Office through tweets has said that the "'Agnipath Yojana' is a visionary and welcome decision of Shri Narendra Modi for the bright future of the youth. In this context, the Ministry of Home Affairs has decided today to give priority to Agniveers who have completed four years under this scheme for recruitment into CAPFs and Assam Rifles.
The Union Home Minister's Office said "With this decision of the Ministry of Home Affairs under the guidance of Prime Minister Shri Narendra Modi, the youth trained under the 'Agnipath Yojana' will be able to contribute to the service and security of the Nation. The preparation of a detailed plan has been started based on today’s decision.