Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
15 JUN 2022 9:04AM by PIB Delhi
195.5 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 53,637
Active cases stand at 0.12%
Recovery Rate currently at 98.66%
5,718 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,26,67,088
8,822 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (2%)
Weekly Positivity Rate (2.35%)
85.58 cr Total Tests conducted so far; 4,40,278 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
15 JUN 2022 9:04AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৫.৫ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৫৩,৬৩৭ লৈরি
এক্তিব কেস ০.১২% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৬৬% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৫,৭১৮ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৬,৬৭,০৮৮ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৮,৮২২ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (২%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (২.৩৫%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৫.৫৮ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৪০,২৭৮ তৌখি