হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
12 JUN 2022 9:08AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৫.০৭ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৪৪,৫১৩ লৈরি
এক্তিব কেস ০.১০% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৬৮% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৪,৪৩৫ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৬,৫২,৭৪৩ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৮,৫৮২ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (২.৭১%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (২.০২%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৫.৪৮ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৩,১৬,১৭৯ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
12 JUN 2022 9:08AM by PIB Delhi
195.07 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 44,513
Active cases stand at 0.10%
Recovery Rate currently at 98.68%
4,435 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,26,52,743
8,582 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (2.71%)
Weekly Positivity Rate (2.02%)
85.48 cr Total Tests conducted so far; 3,16,179 tests conducted in the last 24 hours